Перейти до змісту

[Архів] - Продам книги CSS Девід Макфарланд


Рекомендовані повідомлення


Нова велика книга CSS Девід Макфарланд.

Технологія CSS3 дає змогу створювати професійно оформлені сайти, але тонкощі цієї мови можуть виявитися досить складними навіть для досвідчених веброзробників. Повністю перероблене четверте видання цієї книги допоможе вам підняти навички роботи з HTML і CSS на новий рівень; вона містить безліч цінних порад, описів прийомів, а також інструкції, написані в стилі довідкового керівництва. Вебдизайнери, як початківці, так і досвідчені, за допомогою цієї книги швидко навчаться створювати гарні вебсторінки, які водночас блискавично завантажуються як на ПК, так і на мобільних пристроях.

Рік видання: 2019

720 сторінок.

Ціна 500 грн, торг

JavaScript. Повне керівництво 7-е видання 2021р

JavaScript — це мова програмування для вебмережі, яка зараз використовується великою кількістю розробників програмного забезпечення, ніж будь-яка інша мова програмування. Упродовж майже 25 років цей бестселер слугував вичерпним посібником для програмістів на JavaScript, і нове видання книги повністю оновлене для охоплення версії 2021 мовою JavaScript. Всюди в книзі ви знаходитимете яскраві та привабливі приклади коду. Вам також пропонуються нові розділи, у яких розкриваються класи, модулі, ітератори, генератори, об'єкти Promise та async/await. Книга призначена для програмістів, які бажають вивчити мову JavaScript, і для розробників вебзастосунків, які прагнуть підвищити рівень своїх знань і майстерності.Основні теми книги: Типи, змінні, операції, оператори, об'єкти та масиви, функції, класи, модулі, ітератори, генератори, об'єкти Promise та async/await, стандартна бібліотека JavaScript: структури даних, регулярні вирази, JSON, інтернаціоналізація та робота з автором: Величина-платформа: документи, компоненти, графічні можливості, взаємодія з мережею, сховище та потокиNode.js: буфери, файли, потоки даних, потоки керування, дочірні процеси, вебклієнти і вебсервери Інструменти та розширення мови, на які покладаються професійні розробники на JavaScript.

Про автора: Девід Фленаган, програмує і пише про JavaScript, починаючи з 1995 року. Він отримав диплом у галузі комп'ютерних наук та інженерії в Масачусетському технологічному інституті та працює інженером-програмістом у VMware.

Рік видання: 2021

720 сторінок, тверда обкладинка.

Ціна 1000 грн, торг

0955034651 Влад

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.


×
×
  • Створити...