Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
Только что, Bliksss сказал:

даже - не знаю що сказати...ти і так - дохуя пережив і не зламався - тримайся

Я то ничего, а вот родня в Марике да. И, блин, обстрел в 14 ничему не научил( , "да, ничего, пересидим"((( и мама и сестра... я то все с их слов только и интернета....

Опубліковано
10 хвилин тому, deluxkangoo сказано:

Вони ж можуть бомбити Київ навіть з Чорного моря, як бомбили Луцьк, Чому ж не бомблять?

це - просто пзц, а не запитання...

Опубліковано (змінено)
17 хвилин тому, deluxkangoo сказано:

Вони ж можуть бомбити Київ навіть з Чорного моря, як бомбили Луцьк, Чому ж не бомблять?

ніхуя людям не доходить... ВІЙНА, "ракеті" - настільки похуй, чи ви у підвалі, чи ні...

Вас - реально цікавить, чому ще ні?

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
12 минут назад, deluxkangoo сказал:

Чому ж не бомблять?

А тобі справді цього хочеться??

Мені от цікаво інше.

Бомбардувальники над Чорним морем майже постійно зранку, і вони по-любому мають фіксуватися радарами. Та навіть якщо ні... Чому не можна приблизно у той час тримати винищувачі у повітрі і валити ті ТУшки у воду?

• +1 1
Опубліковано (змінено)
44 хвилин тому, Alex S сказано:

Це дуже красиві міста з чистим сосновим лісом прямо між будинками. 

в мене - в "лісній бучі" дача, так би мовити....метрів 300-350 до озера, над яким літаки розветаються (розвертались) на Гостомель..

пам'ятаю, як з дівчатами з Бучі додому ходив, через сосновий бір - похуй, навіть в 12 ночі - бо "діскотєка" була в Бучі, або Ірпіні.

Опубліковано (змінено)
22 хвилин тому, ursa сказано:

Бомбардувальники над Чорним морем майже постійно зранку, і вони по-любому мають фіксуватися радарами. Та навіть якщо ні... Чому не можна приблизно у той час тримати винищувачі у повітрі і валити ті ТУшки у воду?

як? якщо вони - не порушували повітряний простір? юридично,  війни - немає.

є - "факт агресії", нам (Україні) всі - дуже співчувають. Навіть - "ООН - засуджує", це не "що нібудь так, а - как нібуть - що" (с) С.П. Голохвастов

Опубліковано
17 минут назад, Bliksss сказал:

як? якщо вони - не порушували повітряний простір? юридично,  війни - немає.

Серйозно? Ти за нас чи за мєдвєдя?

Зараз час розбиратися в юридичних питаннях?

Тоді так - ой, яка прикрість, розумієте, в нас от були навчання і ракета не туди пішла чомусь, зіпсована якась, напевно, радянська ще.

Опубліковано
55 минут назад, ursa сказал:

А ще там мабуть берегова артилерія, і багато чого. В Ген штабі мабуть іншої думки. Їм видніше.

Опубліковано
21 хвилин тому, ursa сказано:

Тоді так - ой, яка прикрість, розумієте, в нас от були навчання і ракета не туди пішла чомусь, зіпсована якась, напевно, радянська ще

було таке, мож не пам'ятаєш...над чорним морем, в Ізраїль летів ""літачок", з руськими, євреями... Україна збила, ніц -не заплатила, хоча - визнала, наша ракета.

Опубліковано (змінено)
9 часов назад, Nana сказал:

Від твоїх щось чути?

З Маріуполя дуже мало вісточок,

бо вони без зв'язку.А також без світла,опалення,води і під регулярними обстрілами.

В Маріуполі батьки Олексія лишилися,вони телефонували 11 березня.:0120:

Вчора в маріупольській групі побачили відео,якраз з будинку де вони живуть(в підбірці воно 5,на 42 секунди).

Будинок ще дуже гарний в порівнянні з іншими.Віримо в краще.

Кілька днів тому телефонували друзі з Приморського району.Вони живуть в підвалі,готують на вулиці.

Вчора одні родичі виіхали в Мелітополь.Поза вчора ще одні в Білосарайську косу.

У мене є ще там кума, бабусі Олексія , інші рідні-немаємо поняття як вони..

але по фото в групаз розумію,що в Маріуполі живого місця не лишилося...

Змінено користувачем paksivatova
  • Cумний 3
  • +1 1
Опубліковано
9 часов назад, deluxkangoo сказал:

Тому що це нераціонільно. На  Київ вже пробували гатити з далекобійної артилерії (Мста, Пион), але відкинули їх.

Тай запас ракет  X-55 (повітря-земля) в них не безмежний, навіть в Китаю на днях просили свої-ж ракети, які раніше туди постачили. Іскандери виявились легкою мішенню для ППО, а Калібр, який дістає на понад 2000 км надто дорогий.

• +1 4
Опубліковано (змінено)
13 часов назад, ursa сказал:

Мені от цікаво інше.

Видно не заходять в зону досяжності ракет наших ППО а перехоплювати винищувачами - позбивають з Криму, Турція збивати їх може але не хоче. Це все результат кучмівського роззброєння авіації України, всю нашу стратегічну авіацію віддав росії за газ або пустив на метал а зараз старий маразматік засунув язик в жопу і бідкається що його "брати" наіпали і нашимиж літаками безнаказано нас вбивають.

Змінено користувачем jurgen007
  • +1 2
Опубліковано
1 hour ago, Harddriver said:

Тому що це нераціонільно. На  Київ вже пробували гатити з далекобійної артилерії (Мста, Пион), але відкинули їх.

Тай запас ракет  X-55 (повітря-земля) в них не безмежний, навіть в Китаю на днях просили свої-ж ракети, які раніше туди постачили. Іскандери виявились легкою мішенню для ППО, а Калібр, який дістає на понад 2000 км надто дорогий.

то нам в сховище можна вже не ходити ?

• Ха-ха 6
Опубліковано (змінено)
On 07.03.2022 at 11:33, vampirich сказано:

Будуть згадувати що таке аська

«Популярный мессенджер 2000-х ICQ готовят к перезапуску»

https://www.chita.ru/news/173451/

Змінено користувачем zplanetaz12
  • Ха-ха 2
Опубліковано
44 минуты назад, Marshall сказал:

то нам в сховище можна вже не ходити ?

Кожному - своє. Я піду, як кацапські літадла заходитимуть в повітряний простір ЗУ. Але на мою думку їм буде найбільш цікаво спершу вибомбити мости - шляхи постачання з Європи. (памятаєте, скільки відновлювали міст в Кам'янці -Бузькій, що сам впав?) Щоправда мости будують з великим запасом міцності, ракети, особливо такі "косі" як в каців нічо їм не зроблять, а от фугасні бомби мають шанси.

Опубліковано (змінено)
14 хвилин тому, zplanetaz12 сказано:

аською - досі користуються, в мене був 6-ти значний номер, я його продав ще десь на початку 2000 років, мож раніше. Замість нього,  8--ми значний купив - за 1 бакс.

Це все - лірика, нащо потрібен цей мессенджер в сучасних реаліях?

Опубліковано
1 минуту назад, Bliksss сказал:

аською - досі користуються, в мене був 6-ти значний номер, я цого продав ще десь на початку 2000 років, мож раніше. Замість нього,  8--ми значний купив - за 1 бакс.

Це все - лірика, нащо потрібен цей мессенджер в сучасних реаліях?

Как зачем, он не имел шифрования...

• Ха-ха 2
  • +1 3
Опубліковано
17 хвилин тому, zplanetaz12 сказано:

https://www.chita.ru/news/173451/

ага... перезапустять... особливо, якщо оце правда:

Цитувати

Власник Mail.ru, «Вконтакте» та «Однокласників» оголосив про загрозу дефолту Холдингу VK загрожує дефолт через неможливість розплатитися з власниками акцій. Торги на біржі було зупинено ще у березні. Нині компанія не має суми коштів, щоб покрити всі зобов'язання. В аналогічній ситуації знаходяться «Яндекс» та Ozon.

нагадаю, аська давно у власності мейлсру

• +1 3
Опубліковано
4 минуты назад, jack74 сказал:

ага... перезапустять... особливо, якщо оце правда:

нагадаю, аська давно у власності мейлсру

Национализируют

Опубліковано
4 хвилин тому, romanc сказано:

Национализируют

а толку? националізуй, наприклад, бензоколонку... Якщо бензин в неї не підвозити, то й функціонувати вона не буде

Чи думаєш, що в інтернеті все може працювати "саме"?

Опубліковано (змінено)
17 хвилин тому, romanc сказано:

Как зачем, он не имел шифрования...

аська - це такий самий анахронізм, як і фідонет

P.S. Хоча, вони ж хотіли - "Чебурнет"? Welcome!

P.S.S. Борда - також називалась lutsk.talks ... 

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...