Перейти до змісту

Обережно - злодій-домушник, Привокзальний район.


AgentSmith13

Рекомендовані повідомлення

Забув по дорозі додому цигарок купити, вдома помітив, вирішив вийти, спускаюся вниз, на 3-му поверсі стоїть чувачок біля дверей однієї з квартир - чорна куртка, джинси, взутий в якісь кросовки, на спині рюкзак чорний на одну лямку, на голові - шкіряна бейсболка, дзвенів якимись інструментами, мабуть, відмички - як почув мої кроки (я був за півпрольоту від нього) - мовчки ламанувся так, що ледве двері під'їзду не вибив - як я вискочив на вулицю - вже біг підтюпцем в кінці будинку. Наздоганяти не став - поки зорієнтувався в під'їзді - він вже біг донизу, та і з моїм коліном то діло невдячне. З замком, я так зрозумів, зробити нічого не встиг - він ще за см 20 до дверей стояв, якраз "знаряддя" діставав.

На дверях на магніті виявив приліплені 5 копійок. Стоїть певно, скотиняка, збоку, чекає поки хтось йде додому, чи покурити вийде, доганяє двері, ліпить, потім пізніше ривком відкриває - і все, він в під'їзді. Так що виходячи - перевіряйте електромагніт на "сюрпризи", може ще шматок скотчу ліпити - так бомжі колись робили - ефект той же, а заходячи - контролюйте, щоб двері зачинилися повністю.

Дивно, що так не пізно орудував - 10 вечора.

Ну і за тиждень десь до того якась зараза в під'їзді 3 лампочки скрутила, можливо, підготовка (але їх давним-давно вкрутили назад).

2 роки тому в нас в під'їзді квартиру обікрадали, але ламали вікно і ролет на 1 поверсі. І теж не вночі, а в період з 20 по 22 годину, поки нікого не було і вже стемніло - хтось після ремонту викинув під міст таке риштування будівельне маленьке, з дощок збите, ним і скористалися, щоб до вікна дістати, причому ЗІ СТОРОНИ ВУЛИЦІ - люди, що йшли, думали певно, що ремонтує щось власник.

Поліція? А толку з її виклику - він то втік, і нічого по факту не зробив, як і крутити його не варіант - складу злочину немає. Скаже "переплутав будинок, ключ не підходив" - і все.

Сусідів - попереджу

Тут ще хтось сумнівається, що шокер, балон і ніж носити треба :):0121:? А він міг і не просто злякатися і втекти, особливо, якщо вже двері відкрив би на той час...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та те все гівно саме ліпне до тебе з твоїм коліном-шокером-балончиком-ножем. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не пиши дурного, ОК? Ну. якщо краще зустріти таке чудо з голими руками - страждай пацифізмом і далі. У випадку нападу треба як діяти - просто стати і дивитися, кричати "поліція", чи вломити у відповідь? Може, ще гаманця віддати добровільно, телефон і ключі від квартири, і на коліна стати?? Соррі, не мій метод. З лікарні писати неохота. Цей - вирішив втекти, причому мовчки, як правило ті, хто промишляє виключно крадіжкою, так і роблять.

P.S. Уявляєш певно, тесака 20 см, балон розмірами з вогнегасник і шокер-палицю розмірами з поліцейський Маглайт - розчарую, ніж - складний від Boker (все законно, при правильному хваті НЕвідкритим, тобто, металевою рукояттю можна так саданути, що бажання йти в атаку пройде), балон Ko Jet і шокер - використовується найчастіше як ліхтарик (він в ньому потужний) і поміщається в кишеню. Все вищеперелічене я можу носити на собі на роботі серед людей навіть літом в футболці, і непомітно абсолютно, ну, хіба крім шокера.

До чого тут коліно (так, воно в мене, курва мать, травмоване, бігати як спринтер не можу, хоч і не кульгаю помітно) - не зрозумів.

Ходити "голому" і чекати п*здюлини, чи бути готовим - вибір кожного, я свій зробив даавним-давно.

З таким відношенням - переконуюсь, що краще попередити тихенько сусідів, а на решту - забити, на жаль...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще нешкідливо може бути по під'їзду приліпити пару таких табличок - сц*кливого злодія може і відлякнути. На "обдарованих" істот, які маркером стіни розписують - точно впливає (а те, що явної камери не видно - ще додає шухеру).

image.thumb.png.a06506ffa8ebe8e7bbe631b03051ac73.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...