Перейти до змісту

Оцінити вартість БЖ (600W Chieftec)


Рекомендовані повідомлення

Отже, колега хоче продати БЖ Chieftec ECO GPE-600S, ось такий https://www.moyo.ua/blok_pitaniya_chieftec_retail_eco_gpe-600s/269769.html?utm_medium=cpc_price_list&utm_source=hotline.ua&utm_campaign=bloki-pitaniya&utm_term=blok_pitaniya_chieftec_retail_eco_gpe-600s&utm_content=269769

Повний комплект, у використанні - всього кілька днів, коробка, чеки і т.п. - присутні, БЖ на вигляд як новий - зовсім відсутня пилюка і та інші сліди використання. 

Але, є нюанс, БЖ - купувався в Луцьку, у Фокстроті (він - додумався там збирати комп'ютер ^_^), отже, через день-два, цей БЖ - "відмовився працювати", відправили по гарантії в офіційний СЦ, поки чекав - майже 2 місяці, купив нового (такого самого, але на іншій фірмі). Старий БЖ повернувся - "поломок не виявлено", не відомо що з ним робили, але він дійсно працює, можливо, щось під час зборки ПК - не так підключили і так як люди "не дуже розбираються" відправили по гарантії. Отже, тепер БЖ лежить без діла і є бажання - його продати. Якщо потрібні фото  - пишіть, зроблю, але - мабуть це зайве, бо стан нового - жодної подряпини, комплект, коробка (навіть не потерта) і т.п. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...