Перейти до змісту

Підпишіть петицію "GPS - навігатори в машрутних таксі"


VovikMik

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня.

Створив цю тему в розділі "Місто: Транспорт та сполучення" але вирішив продублювати ще й сюди. Не копайте сильно.

До 10.08.2017 потрібно зібрати 300 підписів під петицією "GPS - навігатори в машрутних таксі".

Допоможіть голосами. Модливо тоді міськрада хоч щось зробить.

https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/959

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дійсно вони вже ох*іли

1 маршрут курва майже у всіх навігація вимкнена

давайте активніше бо 3 дні всього залишилось

а голосів не хватає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, westboiuu сказал:

давайте активніше бо 3 дні всього залишилось

а голосів не хватає

Поширюйте через соцмережі. На сторінці петиції є такі кнопки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1, підписав, тепер 221

Одиничка вчора конкретно задовбала - в 9 вечора, з Дубнівської, НЕ реально виїхати - ті с*ки тупо їдуть в одну сторону, назад пре, навіть не виключаючи світла на табличці повз зупинку з пасажирами. Зупинилася третя маршрутка після 2-х дзвінків у міськраду (а ті в свою чергу не могли перевізника виловити)  з вказанням номерів "героїв". Прочекав маршрутки 40 хвилин (не заплатив принципово, зайшов і поїхав, сказав, хай з перевізника свого просить, який допускає таке, але ПОВІЗ, хоч і бурчав). Штраф їм і за навігацію, і за втечу з маршруту, треба зробити хоча б такий, як за продаж алкоголю в нічний час міськрада зробила - як на мене, від залишення людей на зупинці в негоду чи просто вночі на іншому кінці міста зла ЗНАЧНО більше, чим від продажу плашечки пива (і не пива теж) після 22-00 - 90% людей підуть її пити додому.

І так, за ЩО ми платимо 4 грн. - за такий сервіс? В Рівному теж зробили маршрутки по 4, але там а) відстані значно більші; б) їздять маршрутки до 1 години ночі, і не скиглять. Плюс оплата при ВИХОДІ. так що тупий "шумаХЕР" не рве з місця від зупинки, відправляючи людей, що щойно зайшли, в політ по салону, а чекає, поки всі вийдуть і зайдуть, тоді їде.

Ні, воно звісно, можна, цегляку "втікачу" в лобовуху і гуртом всією зупинкою після того по пиці, особливо вночі і подалі від центру, а краще, згадавши недавні події в країні, зробити з одненьким автобусом  "мерсом" "хУзяїна маршруту" , як з ПАЗиками з "беркутом", тобто спалити к бісу (по іншому не дійде ніколи, напевне), але навіщо тоді міська рада взагалі, як не для того, щоб СУТТЄВО вдаривши перевізникам-баригам по кишені, поставити їх на місце? Та хоча б договір розірвали з ОДНИМ - решта заворушиться... Ну, і не по європейськи то якось...

Крім 1-ки є ще 4-ка... Там взагалі мрак - маршрутка через раз "стоїть на вокзалі" з 9!!!! ранку, де вона - незрозуміло, а вже 5 вечора. Збс просто!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

228... Точно не встигнемо.

По маршрутці №1 - 16 числа на виконкомі будуть слухати звіт і розглядати питання про розірвання договору. Догрались нарешті (доречі вчора дурдом з майже годинним стоянням на Дубнівській, споглядаючи "втікачів", повторився).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...