Перейти до змісту

Скільки ви випиваєте в день води?

romaxa11

213 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 173
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ромко, друже, це такі питання виникають після дня народження чи як?))) А як що по темі... Залежить від пори року, години дня, і, того що їлося . В загальному, не менше 1 л

Опубліковано

В звичайний день - десь так літри півтори води, і біля літри чаю(кави) і т.п.

А як буває відведеш душу в пятницю - то в суботу до 5л.

Опубліковано

В залежності від того, як проходить день. Якщо рахувати будні дні то менше, якщо вихідні то більше бо тоді десь катаюсь велом і пити рідини приходиться багато. В загальному рахуючи вода + кава + чай за день виходить десь 1,5-2 л в будні дні, а якщо вихідні то більше 2 л.

Опубліковано

Це базове питання здоров'я. Якщо ви п'єте воду, у вас є шанс не хворіти. До води потрібно ще правильно харчуватись, але головне пити воду. Якщо ви п'єте її мало - ви вже хворий, просто не дуже звертаєте на це увагу. Організму на функціонування всіх органів і операцій потрібно біля 1,7 літра води в день - це мінімум при якому організм не пересушується і не зістарівається як сухе яблоко.

Про це ніхто і нафіг не задумується. Головне поїсти, а треба трохи навпаки:)

Опубліковано

Йопт. Я ше раз прошу визначитись "ВОДИ" чи "РІДИНИ"? Бо організму до сраки чи ви п"єте "Миргородську" чи їсте кавуна.

Опубліковано

Оптимально пити джерельну воду типу оконської чи баївської, це просто мегакруто. Я зараз ввійшов в експеримент - 2,8 л в день. Так треба бо пив насправді дуже мало. Зараз треба поновити запаси рідини в організмі.

Думаю саме води, бо на переробку пива, фанти і т.д. йде багато зайвих ресурсів

Ті що до літри, з тим вже негайно потрібно щось робити.

2-2,5 літри води на протязі дня - оптимально не зважаючи на іншу рідину.

Ну і хавчика йде менше;)

Опубліковано

ну оконська далек,о а от баївську, як було не лінь і був день довший то їздив після роботи набирати 2 рази в тижень по 6-7 л.

Опубліковано

Теж віднедавна став відчувати, що щось не так з організмом - виявилось вживав мало саме чистої води, а не напоїв.

Став носити з собою флягу літрову і за день старатись її випивати двічі. Відслідковую норму через андроїд-додаток Water Your Body. Програма розрахувала, що на 67 кг треба рівно 2 літри. Поки ще в стадії експерименту, далі буде видно.

Опубліковано

Що на андроїді що на осі є додатки типу Water calc.

Все одно приходиш до джерельної води, бо в великих об'ємах пити водопровідну воду де і вапно і залізо небезпечно також. Бутильована також не панацея, бо фіг знати чим вона відрізняється від осмосованої.

Опубліковано

Десь читав статтю про те, що воду потрібно міняти. Тобто можна і з під крану інколи попити, бо вона має тисячі комбінацій в структурі. Може згадаю викладу. Я в принципі так і намагаюсь притримуватись ... не весь час з одного кулера пити.

До 3л рідини.

Опубліковано

наступне опитування- а скільки сците?

у басейн щохвилини поступає 50 літрів води і зливається 53 літри стоків

в задачі питається - чи є совість у відпочиваючих

Опубліковано

цікава інфа, тре буде на роботі попробувпти хлептати більше води (>1л) хоча моя кпужка то вже десь 0,75 чаю :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...