Перейти до змісту

Сід fm - що за фігня?

MelvinPVV

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Що за тупий розвод?

Є в них така акція, як розіграш квитків у кіно. Висилаєш відповідь на запитання (на номер 3707). Приходять повідомлення що заявка прийнята.

Після цього приходять повідомлення від 700 про підключення мені послуги МТС GOOD'OK, ще й знімає 9 грн.

На підставі чого?

Передзвонив зразу ж до оператора, відмінив послуги, подав заявку про повернення коштів. Оператор підтвердив, що вони цього робити не мають права.

Затратив свій час і сильно розізлився.

ГАНДОНИ ВИ СІД ФМ.

З повагою і з великої букви.

Опубліковано

Я виграю квитки часто. Але проблеми були тільки в самому адреналіні. Ніколи такого не було щоб грогі зняло. Проблема у тому що у вас МТС. Лайф і київстар адекватно ставиться до даного номера.

Опубліковано

Проблема у тому що у вас МТС.

Це не повинно бути проблемою користувача. Перш ніж встановлювати короткий номер треба було пробити по операторах, чи він не підв'язаний до якоїсь послуги

Опубліковано

в мене дві картки лайф і мтс, перша працює відмінно, а сраний мтс постійно десь мої гроші діває, якісь підписки присилає, які мені нах не треба, наприклад погода в Вінниці... так що можливо проблема в мтс

Опубліковано

Згідний з вами.МТС трохи не адекватний провайдер.Постійно підключають якісь послуги,які мені непотрібні і яких я не замовляв.Мусиш дзвонити до оператора і відключати.

Опубліковано

"Ви ще не замовили послугу, а ми зняли гроші? - МТС, на крок попереду!" :0151:

А якщо серйозно, то МТС дійсно неадекват. То обрив під час розмови, а про інтернет взагалі мовчу...

Опубліковано

Згідний з вами.МТС трохи не адекватний провайдер.Постійно підключають якісь послуги,які мені непотрібні і яких я не замовляв.Мусиш дзвонити до оператора і відключати.

"Ви ще не замовили послугу, а ми зняли гроші? - МТС, на крок попереду!" :0151:

А якщо серйозно, то МТС дійсно неадекват. То обрив під час розмови, а про інтернет взагалі мовчу...

в мене дві картки лайф і мтс, перша працює відмінно, а сраний мтс постійно десь мої гроші діває, якісь підписки присилає, які мені нах не треба, наприклад погода в Вінниці... так що можливо проблема в мтс

Для обсирання МТС є спецтема

Опубліковано

Згадався випадок з МТС.

Колись прийшла смс, що мені підключено "якусь" платну послугу. І щоб її відключити вишліть смс (безкоштовно). Це просто розраховано на старших людей, яким діти поповнюють телефон. Вони не всі читають, чи можуть прочитати смс. От їм і послугу нав'язують таким чином.

Я виграю квитки часто.

Я також раз виграв. От часом коли слухаю радіо висилаю смс.

Опубліковано

Мені нічо не шле. Можливо то PUSH-повідомлення, які на деяких (можливо всіх) стартових вшиті в картку автоматом. Колись таке було в одному з "сімейних" телефонів, довелось в оператора картку міняти, бо там ненароком на щось підписатися було дійсно - один необережний рух.

Опубліковано

PUSH - повідомлення можуть бути - від кого завгодно, особливо небезпечно якщо тел на андроїді - зжере бабло і оком не моргне, коли приходять такі повідомлення - просто не робіть ніяких дій, тобто, прочитати ви їх все одно прочитаєте, але - не відкривайте...

P.S. Якщо так сталось що повелись - зразу телефонуйте до оператора, якщо нормально "розказати" - гроші повернуть

• 2 тижня потому...
Опубліковано

тільки що прийшло ще 9 грн. Мтс виріс в моїх очах), а я на ни бочку гнав.

мабуть, хтось з мтс борду почитав :0155:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...