Перейти до змісту

PSP-Slim

Рекомендовані повідомлення

Продал свою ПС2 и купил САБЖ. Забойная штукенция. Взял слимку с уже прошитой кастомной прошивкой которая позволяет запускать игры с мемори стик. Поставил себе торрент клиента и качаю гамесы. Настроил ВайФай, пробывал ходить в инет, получилось, только адрес неудобно набирать. С видео не разбирался, но думаю должно быть зачетно. В общем маст хэв. Только немогу найти кабель чтоб подрубить к телеку. Продают только компонент, а у меня SCART-RGB, S-Video и композит.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

А де ти її купляв якщо не секрет ? А то я хочу купити а все що не найду то з офф прошивкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене таке запитання якщо взяти ПСП і флеху на гіг 8 і залити туда купу ігор,вона лагать не буде?хто робив це відпишіть!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня пока 2 гига, но на форумах читал, что с 8кой всё нормально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во сколько обошлась игрушка, если не секрет?

Мда... Гаджет - бомба... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я купил за 305 долл в комплекте с картой на 2 гига и прозрачным чехлом, уже прошитую кастомной прошивкой.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тоже купил себе, только с оффициальной прошивкой. Думаю буду в Киеве, перепрошью у кого-то. А пока только фильмы смарю да музыку слушаю )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тоже купил себе, только с оффициальной прошивкой. Думаю буду в Киеве, перепрошью у кого-то. А пока только фильмы смарю да музыку слушаю )))

Слим? Товарищ заходил в "Свiй час" в Гостинце, сказали что могут перешить. Спроси у них.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибо, поинтересуюсь обязательно ))) Перепрошить надобно полюбому ))) Слушай, а можешь игр каких подкинуть как-то?? :D Был бы очь благодарен ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибо, поинтересуюсь обязательно ))) Перепрошить надобно полюбому ))) Слушай, а можешь игр каких подкинуть как-то?? :) Был бы очь благодарен ))

Нивапрос :) Ася в профайле :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Після двох місяців користування цією річчю хочу поділитись враженнями.

Для початку - навіщо вона потрібна (наприклад мені). Дуже давно переді мною постала проблема "що робити, коли потрібно чекати". Наприклад в транспорті. Так, можна гратись на мобілці, але можна гратись і на ПСП. Гратись на ПСП, доречі, набагато приємніше і цікавіше. Графіка в іграх на рівні ПС2, цікавий геймлей забезпечуюють не джава-програмки, а справжні 3D шедеври. Також з девайсу можна читати. Ще більше починаєш цінити цю річ, коли їдеш в дорозі (наприклад 10 годин в потязі) - час летить дуже швидко. Далі - відео: на ПСП можна дивитись і його. Оскільки якість екрану на найвищому рівні - комфортний перегляд забезпечений (хоча без гарнітури в шумному місці не обійтись). Ще одна цікава можливість ПСП - Скайп. Хоча для цього потрібна точка WI-FI, остання версія прошивки і гарнітура. Доречі цей самий WI-FI дає можливість гратись "по сітці" з іншими ПСП))

Якість сборки девайсу також на належному рівні - люфтів і іншої лобуди не виявлено. Батарею тримає досить довго. Якщо гратись - годин 5, якщо читати - біля 8-10.

Якщо ви зібрались купувати цю штуку, можу дати декілька порад. По-перше, потрібно купувати ПСП з встановленою зламаною прошивкою. Якщо купити з офіційною - ви не зможете запускати образи ігр з флешки, і муситимете купувати ліцензійні ігри, ціна яких - від 250 грн. Також не буде можливості встановлення різноманітних програм, наприклад читалки, чи зручного плеєра, чи будь-яких інших (яких є ціле море). Якщо купите з офіційною прошивкою - рано чи пізно переш'єте, гарантую. Але в такому випадку заплатите гроші (самому це зробити досить непросто і треба мати під рукою іншу ПСП), і втратите гарантію. При купівлі вже прошитої, гарантія надається самим продавцем, і в разі поломки девайсу це вже його проблеми, що з ним робити. Доречі на рахунок поломок - на форумах я майже не бачив людей в яких приставка зламалась ні з того ні з сього, зазвичай вина поломки лежала на самому юзері (цей факт ще раз підтверджує якість виконнаня девайсу).

Також при покупці варто провірити наявність битих пікселів, які хоч і рідко - зустрічаються. В разі виявлення підчас користування - ви не зможете здати девайс на гарантію, доки їх не зявиться 5 штук )))

Купити вже прошитий девайс в Луцьку можна в магазині "Свій час" в гостинці. Там, доречі, його можні і перепрошити на неофіційну прошивку. В магазинах АЛЛО продаюсь з офіційною (Я по необережності купив саме в АЛЛО).

Ну і останнє - річ дійсно варта того, щоб її купити. Якщо будуть якісь питання - звертайтесь :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Goami привіт дай мені свій icq номер ) треба поговорити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Goami привіт дай мені свій icq номер ) треба поговорити.
Для таких розмов існують приватні повідомлення на форумі. На перший раз просто зауваження, а наступний раз буде покарання...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покарання в виді позбавлення волі??? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покарання не заставило себе довго чекати. РО на 3 доби за флуд. Наступний раз буде на 10 діб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а де можна ЇЇ купити в Луцьку в мене була ПСП але я її продав бо глючила а зараз хочу нову де можна купити підскажіть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АЛЛО, Свій час

Я видел их там.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нещодавно був в АЛЛО, то там була така цяцька, думаю її ніхто ще не забрав :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В АЛЛО з офіційною прошивкою. Купляй краще в Гостинці, там відразу кастомна стоїть у них

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а адресу Гостинці дай а то я живу в Ковелі поїду на днях куплю??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пр. Соборности 11"г"

Напротив ЗАГСа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пр. Соборности 11"г"

Напротив ЗАГСа

спасибо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

До рук потрапило 14 DVD дисків з іграми для PSP. (Приблизно по 6 ігор на диску)

Якщо когось цікавить можу позаписувать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є пару іграшок, з супутникової рибалки впали, комусь цікаво?,завтра скажу які.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...