Yarchik Опубліковано 28 Вересня, 2007 в 10:21 #1 Опубліковано 28 Вересня, 2007 в 10:21 Nokia N73Якогось фіга три дні тому страшно швидко стала сідати батарея. Якщо раніше на два дні вистачало, то зараз за пів-дня сідає. Нічого не встановлював в память, висить тільки те, що й завжди висіло. Останній залитий софт - Нокіа Мепс з картою України. Телефону півроку. Може, в когось щось подібне було?Думаю, формат врятує. Але так не хочеться...До речі... десь приблизно тоді ж побачив буковку "Е" над іконкою підключення, коли до Інтернету під'єднуюся... Себто - EDGE. Оператор - МТС. Може, то не в мені пробелма, а в них?
Iron Death Опубліковано 28 Вересня, 2007 в 10:46 #2 Опубліковано 28 Вересня, 2007 в 10:46 в знайомого була така трабла, не визначили чого, тільки хард-ресет допоміг...мені самому цікаво чого така трабла виникае так яг тоже маю смарта і хотілось би це попередити на майбутне...
Plum Опубліковано 28 Вересня, 2007 в 11:22 #3 Опубліковано 28 Вересня, 2007 в 11:22 Може бути, що якась софтина почала глючити і не виключає після себе GPRS/EDGE з'єднання. В мене колись QIP таке робив. Можна спробувати знести/поставити програми, які працюють з інтернет-з'єднаннями -- мейлери, месенджери, браузери.Можна спробувати зробити повний бекап (на комп, з бекапом вмісту картки пам'яті) і відновитись пілся резету.
Songoku Опубліковано 28 Вересня, 2007 в 11:38 #4 Опубліковано 28 Вересня, 2007 в 11:38 все просто:-щось використовує GPRS-зявився який процес в памяті-можливе ушкодження батареї під час експлуатації
MeTaL Опубліковано 28 Вересня, 2007 в 11:57 #5 Опубліковано 28 Вересня, 2007 в 11:57 Був мене такий самий глюк на Н70.Не розібрався, чого. Є підозра на ліву зарядку, якою я перед тим користувався.Помінялися батареями для тесту з Е50.На Е50 батарея пропрацювала сутки нормально, помінялись назад, глюк зник.Попроси в когось іншу батарейку, потесть, щоб вияснити, чи в софті проблема, чи в батареї.Ще чув раніше, що це глюкає карта пам’яті (подробиць не пам’ятаю)
Yarchik Опубліковано 28 Вересня, 2007 в 12:10 Автор #6 Опубліковано 28 Вересня, 2007 в 12:10 Ще чув раніше, що це глюкає карта пам’яті (подробиць не пам’ятаю) - і мені щось таке ж здається... Тому вийняв, скопіював з неї все на комп, відформатив телефоном, залив на неї всю інфу, вставив в телефон.Ще приблизно тоді появився цікавий глюк Опери Міні: при запуску злітали всі настройки, і пропонувалося перевірити підключення до інтернету. Збергіав настройки - фіг там, все одно все злітало. Може то якось пов'язано. Поставив нову Оперу Міні, буду дивитися.Дякую всім, хто відгукнувся! Якщо ще є припущення - озвучуйте, буду їх перевіряти.
Songoku Опубліковано 28 Вересня, 2007 в 13:08 #7 Опубліковано 28 Вересня, 2007 в 13:08 ну з флешками окрема песнь..... Тут як повезе....Хоча часто бувають проблеми як файлова сипеться
Yarchik Опубліковано 29 Вересня, 2007 в 15:17 Автор #8 Опубліковано 29 Вересня, 2007 в 15:17 Проблема вирішилася. В чому була - не знаю. Що зробив:1. Вийняв картку з телефону, вставив в кардрідер, переписав весь вміст на комп.2. Відформатував картку телефоном.3. Закинув на неї все, що на ній було.4. Вставив картку в телефон, зніс Оперу Міні, поставив нову.Все нормально.
STARSAW Опубліковано 15 Жовтня, 2007 в 12:51 #9 Опубліковано 15 Жовтня, 2007 в 12:51 Ще буває така проблема коли вольтаж флеш карти неповністю підходить моделі, і при забиванні флехі софтом, і різними файлами то вона починає лагати,і тим самим розряжати батарею десь на 15% А взагалі simbian рятує *#7370# в багатьох випадках
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.