Перейти до змісту

До любителів котів (хелп)

vaz75

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть хорошу ветклініку

Преамбула: кіт-скотіш-страйт, 4 роки, кастрований, почав сцяти пісяти ВСЮДИ :0156: , вже не лишилося ніоднієї "сухої" кімнати, постійно змінює місця, чим далі тим гірше (зміна туалету, наповнювача, місцерозташування не допомагає, в свій туалет ходив все рідше, а останні дні взагалі не намочив) :0157:

Тре шось робить

Поради знаючих теж вітаються

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А не зважив опісля чого то все почалось? Мо психологія?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коти - розумні істоти і злопам"ятні. Значить чимось ви йому добряче насолили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви думали, кіт буде безмежно вдячний хазяїну після цього???:

4 роки, кастрований,..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже подобаються спеціалісти у ветклініці "Лапа", вул. Кравчука, 46г. Тел. 283375.

Мені здається, якщо дорослий кіт через чотири роки почав ігнорувати свій лоток, то проблема не в його "образах" на когось, швидше це проблеми з здоров"ям. Сухий корм їсть? Раптом це запалення сечових шляхів. Біжіть до лікаря.

Швидкого вам одужання!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже подобаються спеціалісти у ветклініці "Лапа", вул. Кравчука, 46г. Тел. 283375.

Мені здається, якщо дорослий кіт через чотири роки почав ігнорувати свій лоток, то проблема не в його "образах" на когось, швидше це проблеми з здоров"ям. Сухий корм їсть? Раптом це запалення сечових шляхів. Біжіть до лікаря.

Швидкого вам одужання!

І я такої ж думки, в нього то почалося поступово спочатку в одному місці гадив, потів в двох, а як переїхали в іншу квартиру, то "ходив" на балкон, ми спокійно прибирали, потім на ламінат в коридорі, прибирали, а тепер в спальнях на ковролін в різних місцях, це вже не прибереш просто.

Дякую за пораду щодо клініки, ми теж на "Лапу" націлились, хотіли порад тих, хто відвідував такого роду клініки і має позитивний досвід.

Сухий корм даємо дуууже рідко (щоб каменів не було) коли від'їжджаємо на день-два.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви думали, кіт буде безмежно вдячний хазяїну після цього???:

4 роки, кастрований,..

Шлях до кастрації кота був не легким і відкладався не раз, але Ви б бачили як всі мучалися: кіт - перестав гратися, погано їв, постійно кричав, мітив усюди, завжди переляканий, ми (сім'я) - не могли спати від вою і криків, сморід по квартирі стояв такий..., і він нічим не виводится (викинули ковдру, подушки, капці), кота майже не видно (ховається, боїться), сватовство з кицьками ні дочого не призводило, він їх бив, а своїх потреб не справляв, а після кастрації кіт став котом, веселим, грайливим... до певного моменту, ну а далі Ви знаєте

А не зважив опісля чого то все почалось? Мо психологія?

Явних причин не було, котові дозволялося те, що дітям заборонялося (дивитися ТВ після 21.00) :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Из врачей обращаюсь только к Саше и Мише. Если есть подозрение на мочекаменную болезнь - можно купить тест, самый простой способ проверки. Естественно для кота переезд - стресс, вот он и пудит где попало. В зоомагазинах есть куча приманок для туалета и отпугивателей, попробуйте их для начала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитайте на специализированных форумах особенности породы , пообщайтесь там с заводчиками и главное покажите кота врачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в батьків кицька "бомбила" все і вся, коли поїхали на море і залишили саму. я звичайно приходив до неї кормити, прибирати, погладити, почухати за вушком :) в день приїзду все нормалізувалось, причому ще до моменту їх появи дома. я був звичайно здивований, але якось вона відчувала, що вони вже повертаються. ось так. так шо не факт, шо тут причини фізіологічного характеру. можливо образа на певні дії господарів, можливо переїзд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть хорошу ветклініку

Ми ходимо в клініку по вул. І.Франка. А ще часто раджусь з продавцем (колишнім ветеринаром) ветаптеки, що в ТЦ "Гостинець"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...