Перейти до змісту

Велосипед + GPS

Driver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В сучасних мобільних телефонах є вбудований GPS, A-GPS. Можна поставити повноцінну навігацію (наприклад iGO, Навітел), але вона більш пристосована для авто. Стандартна GoogleMaps потребує доступ в інтернет.

Зацікавився програмами, які можна було б використоувати як навігацію для велосипеда,але без доступа в інтернет. (тільки GPS). Шукав, але нічого хорошого не знайшов.

Можливо хтось має досвід в використанні таких програм? Хто які юзає?

Також цікавлять програми з функцією запису твого маршруту, який ти проїхав, який ти потім можеш подивитися з компа.

Опубліковано

iGO8 має велосипедний і пішохідний режими

В роботі це відрізняється по прив"язці до доріг

Проте працює - цілком адекватно

Опубліковано

Deemon,юзаю iGO , але з мінусів можу сказати, що там: 1) не можна ввести координат; 2) не можна загрузити трек, щоб по ньому проїхатися.

Опубліковано

трекинг : gpsies - есть под яблоко и ондроед. получается вот такой симпатичный трек. юзаю постоянно

Ооо. Це саме краще з того що я зустрічав. Зараз протестим.

Опубліковано

В мене Мап Нав з привязаною кілометровкою... + Гугля.. + Яндекс.. на всякий випадок...))

Як показує практика.. Крим/Карпати.. лишньою інформація про твоє місцеперебування не буває. ))

Опубліковано

Driver,

той самий навітел чудово працює і для велосипедистів.

https://docs.google.com/file/d/0B3j_9dE5KGiuNDQzbkJHbF81eU0/edit

і справляється з

функцією запису твого маршруту, який ти проїхав, який ти потім можеш подивитися з компа.

https://docs.google.com/file/d/0B3j_9dE5KGiuY2FCdWYwd2U4V1k/edit

а трек можна загнати в той же gpsies і дивитися на компі

і + сама програма є на wm, android, symbian (про ios не знаю).

Опубліковано

з незгаданого тут дуже рекомендую Rmaps — програмуліна під андроїд, яка працює з багатьма типами онлайн і оффлайн карт. Легко кешуються наприклад гуггловські, опенстріт, і т п. Є вбудований трекер, який потім експортує треки в kml файли. Можна загружати свої з вже готовими мітками POI. якщо є доступ до інтернету, то вона може знаходити наприклад вулиці або міста, показувати яндекспробки. Якщо зацікавить, то уже маю багато готових офлайн карт україни і міст.

для трекінга вибрав My tracks, так як інтегрується з сервісами гугла — це для мене найзручніше рішення.

для навігації iGo My Way — деталізація вулиць цілком прийнятна, хоча кажуть що в навітела краще… хз

Опубліковано

Поставив GPSies. для GPsies походу треба інтернет постійний, бо карту без вайфай не грузить. Нажаль в мене на телефоні інет дорогий.

Опубліковано

Неплохо было-бы указать какой телефон ;) Смарт\нет, ОС? Я на андроиде юзаю My tracks.

2 carlzeiss ссылки битые

На Андроїд.

Поставив My Tracks. Поки розбираюсь. Погода хмарна ,лише 1 спутник ловить, шукає місцезнаходження.

Опубліковано

MapNav - не потребує підключення до інтернету. Може працювати виключно з картами на флешці.

Тема на форумі по пошуку карт: http://www.mapnav.sp...iewforum.php?18

ЯндексКарти також можна навчити працювати без інтернету.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

My Tracks працює непогано. Робить запис маршруту, зразу може перекинути в гугл мепс де детально можна розглянути маршрут.

Опубліковано

Вот пример записи трека прогой Навител. Часть дороги с работы домой. В принципе точно, но по пр. Воли попрыгали данные чуток.

З.Ы. кому интересно, извлечь и открыть через Гугл Земля.

2012-06-10_20-03-51.rar

Опубліковано

Я на BlackBerry для вела і бігу використовую Adidas miCoach, можна слідкувати за швидкістю -калоріями, присутня синхронізація з аккаунтом!

zagruzbvb.png

zagruzogo.png

zagruznfn.pngzagruzjzj.png

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Вот пример записи трека прогой Навител. Часть дороги с работы домой. В принципе точно, но по пр. Воли попрыгали данные чуток.

З.Ы. кому интересно, извлечь и открыть через Гугл Земля.

Навітел якої версії?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...