Перейти до змісту

Вивчу попит на сайт "відкладених покупок"

MACCEN

Сайт "відкладених покупок"  

59 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Соромітник, а дійсно, чому б контакти в "студію" не надати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 112
  • Створено
  • Остання відповідь

а сенс ?

сьогодні з бордівцем знайшли на якомусь сайті реклямку "тьоті"(гиги).

то я до того що гугл рішає.

та і приват ніхто не відміняв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скиньте і мені в приват, а то вже стільки народу просить купити щось саме з спортдацйректа що капець, а влітати не хочеться, тут навіть не справа в грошах, хоча і в цьому теж просто людина розчарується, чекала пару тижнів товар а тут може бути лажа...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую! займусь я краще ще для проби взуттям, браку не буде 100% тому що купуватись буде в офлайнових магазинах.

Система буде проста, відсилати буду все новою поштою накладеним платежем, міряєте прямо на пошті, і вирішуєте платити чи ні, або відправити назад - думаю тут вже не буде клієнт ЛОХ?

Чи яку краще систему обрати, порадьте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Система буде проста, відсилати буду все новою поштою накладеним платежем, міряєте прямо на пошті, і вирішуєте платити чи ні, або відправити назад - думаю тут вже не буде клієнт ЛОХ?

Ну це, взагалі класний для клієнта варіант.

Тільки нову почту нехай клієнти оплачують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є варіант такий, якщо товар в наявності можна відіслати пару пар, наприклад всі сумніваються що вони носять і який розмір, а так прийшло пару пар, поміряв вибрав те що треба інше відправив назад.

Тільки я не знаю як працює таким чином НоваПошта, і який процент витрат тоді треба заклдадати в ціну товару.

Але то все утопія :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є варіант такий, якщо товар в наявності можна відіслати пару пар, наприклад всі сумніваються що вони носять і який розмір

Утопія))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

останній раз з www.sportsdirect.com прийшла куртка вся в плямах, футболка з діркою і кросівки якось фіг зна як пофарбовані. Все це було недешеве - 20-30 фунтів за позицію. Хотів би я почитати ваші відгуки якщо фортане так само на ваших 1300 грн. І повернути ви не зможете... бо вам подобається позиція ТС. А по відгуках в інтернеті - такі приколи постійні, бо там стоковий магазин все ж.

Доводжу до Вашого відома, що так само як Вам не фортануло, бо весь товар прийшов у відмінному стані!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось я не зрозумів? товар не подобався чи я щось не так доставив? а то якесь двояке повідомлення получилось dubasik

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ні, то ж написав що все нормуль і не звезло як мені :) - товар дійшов у доброму стані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось я не зрозумів? товар не подобався чи я щось не так доставив? а то якесь двояке повідомлення получилось dubasik

Соромітник все правильно тобі розтлумачив. Я мав на увазі, що на відміну від його невдалого замовлення, у мене все прийшло у відмінному стані!;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

просто приємно чути гарні відгуки що тут скажеш, спочатку не "догнав" що тут написано було )) думав не сподобалось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
:) купив дещо з одягу в MACCEN, всьо чотко. Рекомендую :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...