Інгредієнти на баскський чізкейк:900 г сиру типу Філадельфії1,3 склянки (270 г) цукру5 великих яєць2 жовтки1 склянка (230 г) вершків 33%2 ст. борошна1 ч. л. ванільного екстракту0,5 ч.л. соліцедра 1 лимонаРецепт приготування - баскський чізкейк:Збийте міксером сир із цукром до однорідностіПотім по одному додавайте яйця та жовткиЗнову максимально все розмішати.Тепер – вершки, борошно, ваніль, сіль та цедруГотове тісто – у викладену пергаментом форму та в холодильник на годинуПечіть спочатку 20-30 хвилин при 200° C, потім підніміть температуру до максимуму і печіть до темно-коричневої, майже підгорілої скоринкиВиймайте, остуджуйте, подавайте.Смачного!Джерело
Читати повністю