Підчеревина: свинина в гострому соусі
Від Board.News,29.10.24
Інгредієнти для свинини в гострому соусі:3 лаврові листиМорська сіль - за смаком1 чайна ложка (з гіркою) паприки1 столова ложка оливкової олії1200 г свинячої підчеревини з салом2 червоні цибулини4 зубчики часнику1 картоплина2 перці чилі1 столова ложка червоного винного оцту700 мл пасати (томатного пюре)2 гілочки розмаринуПриготування свинини в гострому соусі (підчеревини):Подрібніть у ступці лаврове листя і велику дрібку солі. Додайте паприку та оливкову олію і добре перемішайтеЗробіть на свинині хрестоподібні надрізи з відривом в 1 см одне від одного. Надрізи повинні бути виготовлені на салі і не повинні діставати до м'яса. Начиніть їх підготовленою сумішшюВикладіть у форму для запікання подрібнену цибулю та часник, картоплю, нарізану невеликими шматочками, і перці чилі, що розрізають навпілЗверху покладіть свинину і запікайте в розігрітій духовці до 200 °C 45 хвилинВикладіть свинину на блюдо, додайте до овочів оцет та пасату. Наполовину заповніть банку з-під томатів водою, збовтайте та вилийте у форму для запікання Перемішайте соус і знову помістіть зверху свининуЗменште температуру духовки до 170 ° C і запікайте блюдо ще 1,5 годиниЗа 20 хвилин до готовності зніміть зі свинини жирЗмішайте його з листям розмарину та змастіть цією сумішшю м'ясоГотова свинина має стати м'якою всередині і підрум'янитися зовні.Смачного!Джерело
- 3 Views
-
Останні новини