Інгредієнти - рулька в пиві:Свиняча рулька - 1,5 кгПиво світле - 500 млМорква - 1/2 шт.Часник - 5 зубчиківОлія - 2 ст.лПерець чорний меленийГірчицяСільПриготування рульки в пиві:Помити та обсушити рулькуПорізати часник і моркву на тоненькі смужкиНашпигувати рульку за допомогою довгого ножаПокласти рульку на кілька шарів фольги, змастити олією, приправити сіллю, спеціями, в кінці гірчицеюЗагорнути у фольгу, маринувати щонайменше п'ять годин, а краще нічПротягом години готувати у фользі, дотримуючись 230 градусівРозгорнути фольгу, полити світлим пивомВипікати п'яну рульку з морквою в пиві хвилин шістдесят, дотримуючись температури 180 градусів, кожні десять хвилин поливати пивом.Смачного!Джерело
Читати повністю