Салат з моцарелою: додаємо авокадо і сьомгу та смакуємо
Від Board.News,28.10.24
Інгредієнти для "Салат з авокадо, сьомгою та моцарелою":Листя салату / Салат (краще хрустких сортів) - 1 упак.Авокадо - 1 штОгірок - 1 штРедис (4-5)Сьомга (слабосолена) - 100 гМоцарелла (кілька кульок для прикраси)Помідори чері (кілька штук для прикраси)Олія (будь-яка за смаком) - 2 ст. л.Оцет (білий винний) – 1 ст. л.Сіль - за смакомЦукор - 1 дріб.Рецепт "Салат з авокадо, сьомгою та моцарелою":Вистелити краї плоского блюда листям салатуСалат, що залишився, нарвати руками і викласти на блюдо рівним шаром. А можна покласти в миску, де змішуватимете овочіУ глибоку миску викласти нарізаний скибочками огірокДодати нарізані тонкими півкулями редискиАвокадо розрізати навпіл, видалити кісточку, м'якоть витягти зі шкірки і нарізати скибочками. Додати до салатуУ невеликій ємності з щільною кришкою добре струсити масло, оцет, сіль і цукор до їх розчинення. Полити заправкою салат і дуже акуратно, щоб не пом'яти авокадо, перемішатиВикласти салат на блюдо не високою гіркою, розкласти кульки моцарели, помідори черіСьомгу нарізати тонкими довгими смужками, згорнути з них трояндочки та прикрасити ними салат.Смачного!Джерело
- 6 Views
-
Останні новини