Перейти до змісту

Торт Шварцвальд - смакота європейського рівня

Від Board.News,28.10.24


Інгредієнти для "Торта "Шварцвальд"":БісквітБорошно пшеничне - 100 гЯйце куряче - 6 штЦукор - 190 гКакао-порошок - 30 гШоколад молочний  - 50 гМасло вершкове - 50 гПросоченняВишня - 400 гЦукор - 120 гГорілка - 2 ст. л.Шоколадний кремВершки (не менше 33% жирності) - 70 млШоколад молочний - 30 гВершковий кремВершки (не менше 33%) - 450 млЦукрова пудра - 3,5 ст. л.Оздоблення тортаШоколад молочний (грам 40)Рецепт - "Торт "Шварцвальд"":Готуємо генуезький бісквіт (за окремим рецептом)Тепер займемося вишнями та просоченнямПерекласти вишні у друшлаг, а під нього якусь ємність, щоб туди витік сік з вишеньЗалишити вишні до повного розморожування Повинно вийти приблизно 170 мл сокуЯкщо соку замало, можна додати води. Всипати в сік цукор, поставити на вогонь, прокип'ятити кілька хвилинЗняти з вогню. У гарячий сироп перекласти вишні, за бажанням додати 2 ст. л. горілки або коньяку (з коньяком ароматніше). Залишити до повного остигання. Потім знову відкинути вишні на друшлаг і дати соку добре стектиТепер потрібно приготувати шоколадний кремЛамаємо шоколад на маленькі шматочкиНагріємо на плиті вершки із цукровою пудрою. Доводимо майже до кипіння, але не кип'ятимо! Знімаємо з плити вершки та кидаємо в них шоколадЧекаємо близько хвилини і перемішуємо ложкою (не збиваємо!) до розчинення шоколадуДамо нашому крему повністю охолонути, накриваємо плівкою так, щоб вона лягла на крем. Відправляємо у холодильник на 30 хв. Крем можна приготувати і заздалегідь, наприклад, за день і зберігати його в холодильникуПриступаємо до збирання тортаРозрізати бісквіт на 3 коржіНижній корж кладемо на блюдо і добре просочуємо вишневим сиропомПромазуємо шоколадним кремомТепер збиваємо вершки. Поступово по одній ложці додаємо цукрову пудруЗбиваємо до стійких піківПродовжуємо збирати тортКладемо другий корж. Просочуємо сиропом. За допомогою кондитерського шприца видавлюємо вершки у формі равлика. У ложбинку, що утворилася, викладаємо вишніПросочуємо сиропом третій корж з того боку, яким накриватимемо другий корж, і обмазуємо вершками. Накриваємо торт, обмазуємо верх і боки кремом, що залишивсяТепер прикрашаємоПрисипати тортик зверху шоколадом і прикрасити вишнями, що залишилися.Смачного!Джерело 

Читати повністю

  • 7 Views


×
×
  • Створити...