Перейти до змісту

AlChi

Учасники
  • Постів

    181
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

59 Байдужий

Відвідувачі профілю

2 756 переглядів профілю
  • Volt

  • kvadi

  1. у програмі Peers-TV було поверх 200 каналів, біля 27 був надпис "архів", зараз немає жодного, крім цих архівних. Також у Peers-TV є можливість вказати адрес плейлиста каналів провайдера, якщо вказати адрес, вказаний на сайті http://vom.lutsk.ua/vom-tv.m3u, то пише що список каналів не знайдено. Можливо проблема в цьому? Встановив ФоркПлеєр, також вибиває при введенні Вашого плейлиста, хоча інколи запускається. Могли б Ви якось перевірити сам плейлист? або підкажіть як це зробити Смарт хаб(Самсунг) скидав до заводських установок, і Пірс ТВ перевтановлював. Просто реально зручна програма для перегляду.
  2. Доброго дня. з"явилась проблема з телебаченням. А саме на смарт-тв в програмці Peers-TV присутні кілька російських каналів. Інших немає. Вибрано плейлист ВОМ. Нічого не мінялось в цьому плані? На ноуті в програмі IP-TV Player все норм
  3. AlChi

    шроты Луцка

    заїдь на Карпенка, якщо їхати з Дубенської, то за поворотом на Звязківців справа (перед поворотом на Рівненську). Там ще навпроти варять глушники.
  4. скажіть, щоб дивитись ТВ на смарті Самсунг, яка швидкість інтернету потрібна? Тобто чи зможу я дивитись тв-канали на мінімальному тарифному плані?? (вул. Степова)
  5. Бо якщо простий Вася із села, то візьме і оплатить штраф, а якшо депутат - то докладе не аби яких зусиль щоб цього не зробити. + Вася не несе такої відповідальності перед громадою як депутат. а громада в будь якому випадку має знати своїх героїв, щоб хоча б на наступних виборах мати певну інформацію про кандидата
  6. katjka_9, Пишеш повідомлення через "Расширенная форма" - Виділяєш текст який необхідно закинути під спойлер - тиснеш зверху кнопку "Специальные ВВ-коды" - Вибираєш "Скрытый текст". Перед відправкою тиснеш "Предвартельный просмотр" щоб подивитись як буде.
  7. треба себе якось пересилити і зробити те саме. але звичку побороти дуже важко....
  8. Несчастный случай произошел на фестивале пива - в гараж наведалась жена.
×
×
  • Створити...