Перейти до змісту

Deather

Учасники
  • Постів

    139
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

4 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. По перше, не рівняй всіх по собі, маршрутка стояла на світлофорі, якщо вже так цікаво, по друге - сенс мені було вертатися, коли небайдужа людина вже зупинилася, по третє - суть мого повідомлення була в тому, що якщо менти будуть водія пресувати - я готовий підписатися під тим, що він під'їхав пізніше, іншого способу повідомити, що є свідки непричасності водія мерседеса, я не знаю. Далі що, будете вчити, що експертиза показал б, що даний автомобіль до наїзду непричетний і т.д.?
  2. Маю на увазі, що якщо тіло було збите, то небайдужого чолов'ягу пресувати не будуть. Бачив як зупинявся мерс.
  3. Сьогодні в 20.50 за зупинкою "Храм всіх святих землі Волинської" в напрямку РАЦСу біля розділювальної смуги лежав чоловік (не зрозуміло, збитий, чи просто п'яний). Машин не було, всім байдуже якось. Респект мужику на нехілому мерсі, зупинився за тілом, перекрив третю полосу собою і вийшов до тіла. Далі не бачив, маршрутка рушила. Маю надію, якщо це збитий, то мужика пресувати не будуть. Момент, як чолов'яга зупинявся бачив.
  4. Чесно - сам з привокзального, з сім'ї віськовослужбовця, починав вчитися в російськомовній школі, продовжував в україномовній, вільно спілкуюся обома мовами, да, в нашому районі багато говорять російською, але це абсолютно не факт, що вони підтримують ПР, КПУ чи Соціалістів, просто звикли спілкуватися російською і так само негативно сприймають мовний закон. За себе скажу - після прийняття закону про засади мовної політики стараюся говорити виключно українською (хіба що клієнт занадто грошовитий, сорі, плани не відміняли)
  5. Кошерна війна кандидатів, чиста, прозора і високоінтелектуальна.
  6. Щойно, парковка біля UniCredit Bank на Шопена машин на 7-8. Стоїть "краса доріг" на 3 місця. Номера козирні АС 6666
  7. Не зміг не процитувати (першоджерело http://www.zavtra.com.ua/comments/232485/) Настала пора, коли кожен із нас Постав перед вибором часу: До влади прийшли бандюки й брехуни, Наперсточники й свинопаси. Здолали державу і склали до ніг, П'ючи нашу кров як вампіри, А їхній пахан, ледь прибитий яйцем, Веде нас до прірви. Бандитом він був і бандитом зоставсь Тепер уже вищого класу. Бо вже не шапки, а мільйони краде – Убий підараса. За те що Вкраїну продав ворогам І заповіти Тараса, Привів табачню і московських попів – Убий підараса. Табачніки правлять свій відьомський бал, Зійшла, мов зоря, їхня раса. Ми знову раби й малороси-хохли – Убий підараса. Тебе не забуде Вкраїна, коли, Шахтарю з Донбасу, Ти візьмеш у руки сталеве кайло І вб'єш підараса. Нема в нас святішої більше мети Чи іншого спасу! У бога прощення піди попроси І вбий підараса. Коли на тарілочці нас подадуть Кремлю, що вже плямкає ласо, То буде запізно, повстань і убий! Убий підараса!
  8. Ясно ж написано - ЗІБРАВ, а не зробив. 28 мм плити в Луцьку немає. Під замовлення везуть тільки від палети, а це порядка 37 плит. Тому читайте уважно і не приписуйте автору поста незароблених заслуг.
  9. Верзаліту в Луцьку немає, ні турецького, ні рідного Австрійського. В кращому випадку на замовлення.
×
×
  • Створити...