Перейти до змісту

espert

Учасники
  • Постів

    294
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

41 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. У всіх проблеми з оплатою послуг? Монобанк видає помилку, на новій пошті теж оплата видає помилку. Вдалося оплатити тільки через їх сайт
  2. Луцьк - Маріуполь - 7 днів, замість обіцянх три.
  3. Добрий вечір, просто перестали працювати передні двірники. Авто Citroen c4 picasso 2010 року . Хто може глянути чи підкаже де шукати причину, можливо можна самому поправити.
  4. На Новій пошті оплата комунальних - 1% від суми, не менше 15 грн. Поки найдешевше.
  5. Магнітола жере акумулятор. Хто підкаже чи може глянути і вирішити проблему.
  6. Добрий вечір, шукаю толкових майстрів по кузовним роботам + фарбування, роботи планую на початок літа, зараз би хотів проконсультуватися, поговорити, щоб знати на що орієнтуватися. Роботи багато.
  7. Дивина, пропав перший пакет (Інтер, 1+1, Україна), знайти не можу навіть в ручному режимі. Хоча другий телевізов від цієї самої антени показує його нормально. Питання, що може бути з телевізором?
  8. Ситуація наступна. Гольф 4, мотор 1,9, 66 кВт, в один момент пропала тяга, в чому причина не відомо, спочатку сказали, що турбіна, оскільки мав іншу - встановив, ситуація не помінялася, але наскільки я розумію турбіна не вмикається, компютер ніяких помилок не показав, хто може глянути і встановити причину?
  9. Доброго вечора. Потрібний толковий електрик, роботи трохи є, це вже по ходу буду озвучувати. Але головне, це треба розібратися з центральним замком. Гольф 4. Бажано до Великодня.
  10. Ну звісно Укрпошта гарно себе рекомендує. Якби з бюджету всім капали такі гроші, то і на Новій Пошті доставка була б 25 грн.
  11. І так, вирішив купити, але що - не знаю. Спочатку задумав Xiaomi 4K Mi Box 3 2/8GB. Але щось відгуки не надто позитивні, особливо після прошивки. Тож далі вагаюсь. Хто користується, і хто що скаже?
  12. При продажі через дану послуги, після підтвердження продавцем генерується автоматично накладна Нової пошти. На відділенні просто вказуєте даний номер.
×
×
  • Створити...