Перейти до змісту

DM4K

Учасники
  • Постів

    150
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

16 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Безпека дітей залежить від безпеки керування, якщо насильно посадити дітей в те крісло, то мої діти мені не дадуть можливості спокійно їхати! А це ніяк не сприяє безпеці керування, то навіщо те крісло! Не кожна дитина буде в ньому сидіти, моїх вистачило на 15 хвилин.
  2. Одне крісло сховайте в багажник, встановите тільки для перетину кордону. Якщо будете їхати по правилам - поліція вас ніколи не зупинятиме!
  3. Скоріш за все це дійсно плата за мости, напевно сам автобан безкоштовний. Їхав назад теж там платив 13 лей. Самий правий був для фур, на рахунок карток не бачив! Але точно скажу, не оплативши не проїдете. Як раніше кум проїжджав - невідомо, він сам точно не може згадати.
  4. 660 євро за Все включено. Уся їжа і випивка болгарського виробництва (включаючи коктейлі) скільки душа забажає. Скажу чесно болгарське спиртне та пиво кращої якості ніж українське, за вино не скажу - не вживаю. Ракії за 10 днів випив відро, зранку ніяких проблем!
  5. Все залежить від готелю кількості днів. Ми заплатили 660 євро за 11 днів в готелі 4 зірки, 2 дорослих та 2 дітей. Путівку купляли в людини з борди
  6. Додатково платите лише за автобани, по інших дорогах тільки тре мати ровіньєтку.
  7. Більше нічого не платили, жодної переправи не бачили. Ровіньєтка це обовязкова плата за дороги у Румунії. У Болгарії треба теж купляти, але вже віньєтку. Само собою не забудьте про зелену карту.
  8. До речі забув написати, румунські леї можна купити на заправці WOG перед самим кордоном, та що зліва, тиждень тому курс був 3.9 грн. А болгарські леви наші валютчикі продають без проблем, багато українців тепер змінили Крим на Болгарію.
  9. Їхали на Чернівці через Тернопіль - дорога нормальна, проблема лише з горбами, можна пробити піддон. Далі кордон пройшли за годину, черга була лише на Румунській стороні, нас румунський митник пропустив без черги, коли взнав що ми їдемо транзитом на Болгарію. Зразу на першій заправці після кордону зліва купили ровіньєтку за 31 лею (124 грн) на місяць. Можна купувати на 7 днів, потім на обратній дорозі теж на 7 днів, але економія виходить один євро. Далі поїхали на Suceava, Roman, Bacau, Buzau, Urziceni, Slobozia. Дороги по всьому маршруту в дуже гарному стані, проблема лише в тому що місцями занадто вузькі. Так як їхали в ночі, то багато п'яних пішоходів на дорогах в населених пунктах. Багато поліції. Раджу ловити румуна і летіти за ним, вони всі з раціями і знають де стоїть поліція. Ми в Сучаві вчепились за T5 на румунських номерах і всю дорогу їхали за ним 140-150. Біля Бузау він пропав і ми теж стали покімарити 3 години на заправці. Зранку доїхали до Слобозії. За нею іде автобан Бухарест - Константа, але ми зразу на нього не виїжджали, їхали паралельною дорогою ще 60 км. Автобан платний, а сільська дорога в гарному стані і зовсім нема транспорту (якщо хочете потрапити на цю дорогу, за 2 км до автобану, за переїздом поверніть наліво). У місті Fetesti Gara виїхали на автобан, зразу потрапили на турнікети де заплатили 13 лей (50 грн.). У турнікеті декілька пасів, для хитрих самий справа без бутки, можна проїхати на халяву. Мій кум в минулому році так і проїхав, але цього разу не ризикували, того разу була злива і він реально просто не в той пас став. Далі автобан з обмеженням 130 до Константи, на шляху переїжджали декілька величезних мостів, Дунай, ще якісь канали, плати більше ніде не було. Після неї вздовж моря до Варни. Кордон зайняв 15 хвилин. В Болгарії зразу за таможнею після турнікета зліва купили віньєтку 5 євро на 7 днів або 10 левів. Можна платити в євро, але я не впевнений, що в них є здача, трохи дальше є обмінник. Дорога в Болгарії трохи гірша, але полатана. Теж багато поліції з радарами, але вже ближче біля Варни. Трохи дорога петляє по гіркам, але не сильно. Дальше Варни не був, але кум каже, що далі на Бургас гірки більші ідуть.
  10. Зараз якраз в Болгарії, румунські леї можна купити на заправці WOG перед самим кордоном, зразу після таможні зліва на заправці купите ровіньєтку, мжна також на самій таможні, але там троха дороще і людини, що продає постійно нема на місці. Виньєтку в Болгарії теж купуєте на самому кордоні, можна платити в євро (5 євро на 7 днів). Яущо в когось є питання - пишіть з радістю допоможу!
×
×
  • Створити...