Перейти до змісту

Bocman

Учасники
  • Постів

    411
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

4 Байдужий

4 Підписка

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Bocman

    АвтоСтоп

    завтра в 07:00 потрібно бути в Львові хто допоможе?
  2. Bocman

    АвтоСтоп

    на Львів хто сьогодні може взяти? 0677161842
  3. Тількі що повернувся з Львова,їхав через радехів..просто дупа!!! від львова до радехова каток а далі сніг по 2 метри....аварій на дорозі х**ва туча!!! фури злітають з дороги як дурні...Одним словом ЖАХ!
  4. - Ваня, в тебе хто-небудь знайомий в міліції є? - Є, Вован, дружбан мій. - А що він там робить? - Другий місяць в КПЗ сидить. Зловив моряк Золоту рибку. Ну і все, як завжди: Відпусти і загадуй бажання. Ну, моряк подумав і каже: - У мене бажання немає, але ось ти виконай перше бажання нашого капітана, коли він вранці вийде на палубу. - Добре, домовилися. На ранок капітан виходить на палубу, потягується і каже: - Ну, блін, і погодка, якір мені в дупу! Лікар - блондинці: - Не дихайте! - А ви, що пукнули??? Йде мужик по кладовищу. Бачить хтось виліз з могили і крутить хрест. Мужик: - Ти що робиш? - А щось телик погано показує. - Що у вас, студент? - Коньяк. - О, коньяк - це добре. - Ні, коньяк - це "відмінно"!!!
  5. наверное Боцман именно ОН
  6. пост був написаний 05 января 2011 - 17:14 а сьогодні вже 06 января 2011 - 13:04
  7. кто этот человек ? к нам на Борду подселился Якубович, со своим "Приз в студию !!!!!! и "Вы выиграли......АВТОМОБИЛЬ!!!! " ладно, дождёмся игры с ноутом, поглядим что к чесу ))) В ефире капитал шоу "Поле чудес",итак мы в супер игре...В супер игре будут роз розыгрыватся: Лада КАЛИНА,УАЗ ПАТРИОТ,Лада ПРИОРА,и наконец супер приз АВТОМОБИИИИИИИИИИЛЬ...
  8. може ще мені індивідуальне завдання даси,а то я їз за цієї теми вже 4 день з хати не виходжу))) ну це звичайно навіть дуже круто,на Борді машину розігрувати) там внески вже мабуть будуть з 1000 грн починатись?
  9. zero100 ти сходинки вже порахував?
  10. О_о тепер вже і за ніки флешки роздають...
×
×
  • Створити...