Перейти до змісту

Andreyko

Учасники
  • Постів

    201
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

89 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Паркетні роботи. Настилання, ремонт, реставрація паркету та дошки. Циклювання, шліфування барабанною та дисковою (плоскошліфувальною) машинами без пилу. Шпаклювання, лакування, монтаж плінтуса. Консультації, індивідуальний підбір матеріалів та підхід до кожного клієнта. Працюємо як з своїми так і з матеріалами замовника. Виїзд по області, без вихідних, в зручний для Вас час. 050-438-46-75 Андрій. 067-998-02-42
  2. Наш в той день в Коршеві потянув на 5.3 кг і згідно правил був випущений підростати, а колега в честь Дня Рибалки заробив право на безкоштовну риболовлю. З протилежного боку карпятніки також взяли одного, на глаз вагу ну скажу, бо глазомір збився ще звечора.
  3. Вроді на Горзвин, намилились, бригада вже в зборі, чекайте на звіт.
  4. Завтра планую махнути поганяти зубату, з питаннями і пропозиціями стукайте в пп. П.с. транспорт є.
  5. Будинок в приватному секторі (вишків), який кабель не в курсі, сайт http://wishnet.lutsk.ua/ там все є. http://wishnet.lutsk.../2013/06/77.jpg УПС, трохи попутав, в мене не Westnet a Wishnet.
  6. Підключився вже давно, пакет за 75 грн. тест швидкості показує приблизно таке Ваша скорость: 21818.2 kbit/s проблем немає ніяких, ого і рядом не валялось.
  7. Варто один раз наважитись, відчуття важко передати бо вони трохи двоякі - з однієї сторони жаба давить з іншої приходить якесь полегшення чи що. Дарувати життя набагато приємніше ніж його позбавляти. П.С. Рибу їм, найбільше люблю карасиків.
  8. Трохи не там, це фото з цьогорічного чотириденного сплаву по Стирю від Колок до Новосілок, а подібні коряги трапляються в різних місцях.
  9. Не хочу нікого осуджувати і повчати, але при такому відношенні до природи і її дарів, жити вам за рахунок риби залишилось не довго.
  10. Взагалі тема називається Фотозвіти з рибалки, а не з ванни або умивальника! Беріть приклад!
  11. Andreyko

    АвтоСтоп

    На наступному тижні потрібно з Вінниці забрати маленьке щенятко. Хто буде в тих краях має можливість заробити 200 грн.
  12. Паркет. Настилання нового, ремонт старого, циклювання, шпаклювання, лакування. Швидко, якісно, недорого. Луцьк і область. о5о4384675
  13. Хто б що б не казав, а на Новій Пошті є ще один великий плюс - найсимпатичніші дівчатка з усіх перевізників Луцька!
  14. Біля 18 00. Вишків, поворот на вул. Жуковського. Опель Омега влушпашив бус Фіат Дукато в бочину. Хто винен не пойму і досі, дорога як ковзанка, можливі варіанти...
×
×
  • Створити...