Перейти до змісту

NOcomments

Учасники
  • Постів

    53
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

8 Байдужий

Відвідувачі профілю

5 248 переглядів профілю
  1. безпосередньо на блоку? (пробував - не то) чи маса датчиків яка виходить з ЕБК і кріпиться на корпус десь під пєчкою? можливо підкажіть номер електрика до кого можна звернутись? дякую.
  2. Сенс, 1,3 бензин + гбо 4. В один прекрасний ранок загорівся чек, погано заводилась, на холостому - обороти гуляють, двигун троїть. Пробував їхати - 1-2км і починає глохнути на педаль газу не відразу реагує (що бензин - що газ). Підключався ноутом через роз'єм - видає постійну помилку - Ошибка 0560 – напряжение бортсети ниже порога работоспособности системы . АКБ - заряжав, міняв на іншу, на реле напругу міряв (по мануалу), свічки, провода, котушка, датчик ХХ - норма. Але, генератор на клемах АКБ видає 13,8, а ЕБУ бачить "Напряжение БС - 3,7". Може хтось зі схожим стикався? До кого можна звернутись? Або де шукати ще 10V)) ?
  3. мабуть в мене ігнор довший, бо мені позавчора смс на знижку 2 грн/л на 92 прийшла) to be continued ...?
  4. Дісталась мені шафа купе в наступному стані: шафа окремо, двері окремо. Хочу їх встановити, але не можу зрозуміти яких саме комплектуючих не вистачає. Раніше з такою системою кріплення не стикався, кажуть якась зі старіших. Може хтось підкаже що це за система кріплення або чого ще не вистачає (крім верхньої рейки) ? нижня рейка внутрішня дверка зовнішня дверка соррі за якість фото...
  5. Здавав в МРЕВ декілька днів назад то справді, ціна була не 450, а 275. А на рахунок навчання, то вчився в автошколі на Карбишева і все навчання + бензин + довідки + МРЕВ обходиться приблизно в 3400. Якщо здавати не самому, то ще + 600.
  6. мабуть все діло в борщеві, м'яса малувато було, треба так щоб ложка стояла
  7. Та ж сама проблема... Але зателефонував на 80003... там пояснили, що свій обсяг трафіку я вибрав і прийдеться почекати декілька днів до кінця місяця...
  8. а на рахунок вул.Наливайка щось чути? Бо оптика натянута більше місяця, а про підключення щось глухо...
×
×
  • Створити...