Перейти до змісту

VojinSvitla

Учасники
  • Постів

    1 175
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    4

VojinSvitla став переможцем дня 17 серпня 2014

VojinSvitla мав найпопулярніший контент!

Репутація

591 Професор

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

5 698 переглядів профілю
  1. Відновити контроль над акаунтом. Самсунг. Який саме і який Андроїд, точно напишу завтра, телефон в іншої людини
  2. Ситуація: забули пароль від гуглівського акаунту на телефоні, резервної почти чи номер телефона не привязували. Вчора пробував привязати номер телефону, видає помилку. Якось можна відновити пароль? З телефону можна привязати резеврвну пошту? Просто не знайшов такого пункту
  3. Де можна купити наклейку з гербом Волині на авто?
  4. Все ще в пошуках лампи. Потрібна лампа для дуже літньої людини. Лампа що пропанував MaestroA не підходить через сенсорне керування і мені здається що вона не дуже стійка, в темряві легко перекинути. Ну і 5 ват освітлення здається не достатньо, хоча можу помилятися бо лампи в живу не бачив Думаю над такою комбінацією: Лампа 10 Вт Настільна лампа,Світильник,Світлодіодна,Лед,Підставці,Платформі: 390 грн. - Освітлення Львів на Olx WWW.OLX.UA 390 грн.: 390 грн.: АКЦІЯ! - ДЕШЕВА ОЛХ ДОСТАВКА УКРПОШТОЮ. Для замовлення натисніть на значок "КУПИТИ З ДОСТАВКОЮ" і... Плюс ось такий упс Mini UPS DC UPS ДБЖ УПС ИБП 10400Mah 18W для роутера Telstream DC1018P: 820 грн. - Безперебійники живлення Одеса на Olx WWW.OLX.UA 820 грн.: 820 грн.: Джерело безперебійного живлення DC1018P TM Telstream 5В-12В максимальною потужністю 18 Вт, з чотирьма... Технічні характеристики: Вхідна напруга – від 85 до 265 В Вихідна напруга - USB 5В 2A; DC 5В 2А; 9В 1А; 12В 1А; 15/24В PoE 0.6A Потужність макс. - 18Вт Акумулятори літієві, загальна ємність - 10400 мАг (Li-Ion 18650 - 4 шт х 2600 мАг) Час перемикання на резервне живлення - 0 мс Холодний старт, автоматичне включення при відновленні основного живлення Захист від перезарядки та перерозрядки, короткого замикання Робоча температура: від -10 до +40 Розміри - 160x105x33 мм Маса - 0.4 кгТехнічні характеристики: Як гадаєте, такий варіант має право на життя?
  5. Народ, підкажіть акумуляторну настільну лампу для комфортного читання
  6. Навпаки, відправлять замість мене
  7. Я приблизно так і думав, дякую! Немає, але сам механізм ОЛХ доставки для мене найзручніший
  8. Якщо продавець в місті А, а товар в місті Б. Чи може друг з міста Б відправити товар ОЛХ доставкою замість продавця? Зазвичай коли відправляю ОЛХ доставкую, вказую лише ТТН. Тобто так само може хтось за мене відправити? Чи ні?
  9. Так пакував я і походу не можна буде довести що в посилці була ціла книга
  10. Якщо чесно, теж такі думки. Пакування було моє.
  11. Не зовсім по темі, та вже ж. Відправив ОЛХ доставкою, Міст Експрес нову книгу. Під час транспортування книгу пошкодили, покупець від неї відмовився, що логічно. Чи можливо добитися компенсації за псування книги?
  12. Вчора зробив замовлення, все було нормально. Народ, мене цікавить наступне; як на ОЛХ з'являється товар по тій самій ціні а то і дешевше ніж на Алі? Шукати найдешевшу ціну на товар, на Алі, вроді вмію... Історія з ЮСБ хабом тому підтвердження. Ще підкажіть, коли зробив замовлення і відразу його скасував, через який період зазвичай повертають гроші?
  13. Народ, в тему чи не в тему не знаю, але питання саме через теперішню ситуацію. Купив павербанк, потрібно щоб була змога його швидко зарядити коли дадуть світло. Павер підтримує зарядку 5в 3а. Чи буде він швидко заряджатися від такого мережевого фільтру? Пише що фільтр видає по ЮСБ 3.4 ампери І яку зарядку можете порадити для заряджання павербанка в магазинах, в пунктах незламності і т.д.?
  14. Потрібна консультація Зараз планую взяти павербанки з швидкою зарядкою, лед лампи і ліхтарики. Це все хотілося б на елментах 18650. Якщо з лампами чи ліхтарями плюс мінус все ясно, то що з павребнаками? Чи варто купувати саморобні павери на 18650. Чи можливо в таких паверах вставляти елементи з різною степіню зарядки, тобто вразі потреби вийняти з павера заряджений елемент, а вставити сівший з ліхтарика? Чи взагалі варто купувати такі саморобні павери?
×
×
  • Створити...