Перейти до змісту

igorgame

Power users
  • Постів

    3 461
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    3

igorgame став переможцем дня 7 червня 2019

igorgame мав найпопулярніший контент!

Репутація

1 773 Гуру

Відвідувачі профілю

7 177 переглядів профілю
  1. Зеленський підписав закон щодо посиленого тестування на COVID-19
  2. Деякі факти шведської моделі боротьби з covid-19 Пожертвували старими. Преса про стратегію Швеції
  3. Вкидання! Зрозуміло що це все використовують аби ще більше загострити і роздмухати тему
  4. Нацполіція припинила роботу Telegram-каналу, де були дані мільйонів українців
  5. У Дії бази немає! База є в МВС яка підвязується під сервіс!
  6. Рада підтримала обов’язкове масове тестування на коронавірус
  7. В Україні на людях будуть випробовувати препарат від коронавірусу
  8. Це точно не так швидко! В нас-же маршрутникам не вигідно напівпорожніми їздити як це карантинні правила вимагають, от і уявіть який це ризик у нас і з нашими людьми
  9. Я взагалі-то про автобус, тролейбус, трамвай! Мова про сьогодення і якщо влада запровадить правила по визначеній кількості возити, то там так і будуть виконувати, а не так як в нас! Ну і звісно, що там транспорт комунальний, як у більшості якщо не скрізь у країнах Європи, тому влада міст вирішує як каму їздити і видає розпорядження, а не так як в нас, що перевізники диктують умови міськраді! От що я мав на увазі!
  10. Бо там він громадський, а в нас скотовозки де дуже швидко можливе розповсюдження любої зарази і знати не будеш де підхопив, ну і нашим, так званим перевізникам, не рентабильно їздити коли маршрутка не забита, так що в нас можна лише казати про антигромадський транспорт! "МОЗ заявляє про продовження карантину, при тому згадавши 130000 людей, які брали участь у великодніх богослужіннях" А МОЗ підрахував чисельність відвідувачів "Епіцентрів" з початку карантину?
  11. Мабуть не догадався раз таке ліпить останнім часом ))) А взагалі, на мою думку, він вважає, що якщо він президент США, то "спец" в усьому і все, що він говорить, є правда і єдина істина )))
  12. ... ще сюди можна добавити і розпорядження виконуючого обов'язки міського голови або радника і гайда відкривати всі ринки у Луцьку - так виходить?
  13. Все, нажаль, очікувано А якби ще тестів більше зробили, то... навіть страшно уявити картину... А спеціалісти передбачають в нас Іспанію...
  14. Давно вже ті ідеї подають але наші священники щось "не чешуться", чогось чекають... а напередодні свята вже б могли продумати варіанти, щоб меньше у церквах людей скупчувалось особливо багато церков біля "спальних" районів і могли б продумати, а не до останнього тягнути.
  15. Човпуться як павуки у банці! Війна за маски. Нове піратство в коронавірус
×
×
  • Створити...