Перейти до змісту

yuraa

Power users
  • Постів

    2 299
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    2

yuraa став переможцем дня 13 квітня 2014

yuraa мав найпопулярніший контент!

Репутація

325 Поважний

Відвідувачі профілю

27 006 переглядів профілю
  1. Ви кайф отримуєте від мінусування?
  2. Таке відчуття що вам по 15 рочків, а ніби дорослі дядьки і такою херньою займаєтесь. Ставите одне одному мінуси і доказуєте який я розумний, а ти далба%об. І це стосується не тільки вам обох. Борда стала не цікавою, вкотре в цьому переконався, не заходив сюди довгий час.
  3. Вас Віктор культурно тролить, а ви біситесь і переходите на особистості, лаєтесь. Не соромно? Хто тут модератор на цьому форумі ?
  4. Борда У своєму репертуарі. Вам би ввічливості та поваги побільше, шановні бордівчани.У кожного своя думка та точка зору, яку потрібно поважати.
  5. Мені здається, маски будуть обовязкові десь так до червня місяця. А карантин продовжувати не будуть. Хоча побачимо, хз.
  6. Кому цікаво, перелік обмежень в Польщі під час карантинного періоду До неділі, 19 квітня 2020 року, все ще діють: обмеження руху; заборона виходити на вулицю неповнолітніх без нагляду дорослих; обмеження на релігійні події - максимум 5 людей можуть перебувати в церквах. Правило діє також у великодні ночі! обмеження на роботу торгових центрів та будівельних магазинів великого формату; правила користування громадським транспортом та автомобілями розміром більше 9 автомобілів; припинення перукарської справи, косметики, татуювання тощо; відсутність використання парків, лісів, пляжів, бульварів, набережних та міських велосипедів; закриття ресторану; обмеження кількості людей у магазинах, на ринках та на пошті; обмеження діяльності закладів культури (у кінотеатрах, театрах тощо). До неділі, 26 квітня, застосовується таке: закриття шкіл та університетів; дитячі садки та ясла; закриття повітряного руху пасажирів; закриття міжнародних залізничних перевезень. До неділі, 3 травня, діє: закриття кордонів (право перетину польського кордону досі зберігаються, серед інших, громадянами Польщі, іноземцями, які є подружжям або дітьми польських громадян, особами, які мають право на постійне або тимчасове проживання в Польщі чи дозвіл на роботу - повний перелік виключень можна знайти тут); обов'язковий карантин для осіб, які перетинають кордон з Польщею. До подальшого повідомлення: обмеження щодо організації масових заходів та зібрань. Прикриття рота і носа обов'язкове з 16 квітня З четверга, 16 квітня 2020 року, ми вводимо зобов’язання покривати рот і ніс. Кожній людині в громадському місці доведеться носити маску, шарф або хустку, що закриває і рот, і ніс. Зобов'язання поширюється на всіх, хто перебуває на вулиці, в офісах, магазинах чи місцях, де надаються послуги та робочі місця.
  7. Все правильно, обмеження діють поки до 19 квітня. Далі побачимо, якщо не продовжать карантин, слова нокіана справдяться
  8. мотаємо на 25 хвилину, досить цікава інформація, яка має право на існування
  9. А вам сратись не набридло? як діти чесне слово. Люди різні і у кожного своя власна думка. Повірте не всі речі відбуваются, так як нам повідомляють у СМІ. Чомусь у цій ситуації, постраждали найбільш розвинені країни і над цим потрібно задуматись.
×
×
  • Створити...