Перейти до змісту

rulon

Учасники
  • Постів

    473
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

99 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Знайдено техпаспорт Тел 0981773873. ДЯКУЮ.
  2. Знайдено техпаспорт Тел 0981773873. ДЯКУЮ.
  3. Знайдено техпаспорт Тел 0981773873. ДЯКУЮ.
  4. "во все тяжкие" дуже зачотний серіальчик!!!
  5. Як у нього спросить хто він,шо ві, коли він з калашом стоїть??? ви були на прицілі хочаб раз?? Як у нього спросить хто він,шо ві, коли він з калашом стоїть??? ви були на прицілі хочаб раз??
  6. така наша доля.....я сам люблю факти а тут не та справа-всі никаються й шугають,також купа людей є довірених це ціла сітка людей,й працюють у бурштиновій сфері самі матьорі СО ,ПС ,не здається звільнення голови ПС після стрілянини з СО у лісах? ой чи ви не чули,бо не було фактів???й знають одне одного добре,тільки не ясно хто мив а хто кришував,цілу зиму був полуспокій,в тому плані що йшов переділ сфер впливу (якраз лчільник області змінився,й люди які мили не мали кому платити) про які громадські засади ви говорите--у всіх на слуху,люди говрять про всі ці оборони й ПС,а люди знають що кажуть,й документи в лісі озброєні тіпи ще нікому не показували,+ставлять розтяжки аби "незнаючі" колеса на автівках пробивали (селяни) залякані....але повірте буде точка неповернення й спаляться всі.(але є купа лаве то у всіх, все пох-от вам й революція гідності.) арифметика вам --за 1 помпу платять 700 зелених, в районі працює щодня 20 помп --14 000 щодня в місяць 420 000 баксів--про яку справедливість, з людьми в яких є такі гроші ви говорите,про які факти,там задіяні всі крім місцевої влади й МВС.А тут на форумі вареники для Ато ліпите (й не потрібно про ато я сам демобілізований,тому маю повагу до полеглих побратимів й взагалі то тої гібридної війни й волонтерів особливо!!) навіть у Луцьку люди здивовані чому у "одної" Тетяни не повні кармани сонячного каміння.Й гунчик Бідолаха не може пропихнути закони в облраді (а чому тому що зявиться купа білих копателів,серйозних фірм,яким не можна буде відмовляти,навіщо віддавити ласий шмат ще комусь,а Гунчика хто поставив--правильно СО,ПС. голова РДА ставленик Гунчика на відповідь чому не можете припинити незаконний видобуток бурштину,він говорить що то не їхня (РДА) компетенція,а сам у 2014 році зареєстрував - три фірми по розробці надр в районі--або на родичах або підставні-люди знаючі казали,а чому не беруть до голосування депутати облради питання бурштинові-- ЕВРИКА бо він не платить депутатам за голоса (ще не вечір,до ноього ж крихти доходять+наверх кашляє)
  7. Тетяно...знаю я що ви не знаєте.....будуть факти,будем говоити,а представляються часто,занадто часто,тут говорите про патрулювання лісів,що навпаки перешкоджають,то чому купа машин з рівненськми номерами в мене по районі їздить?а я скажу чому,тому що вони намили у себе купу валюти й мають чим платити й миють в гостях))) Як тільки лицем до лиця побачусь (а це зазвичай нереально,тому що люди зі зброєю не пускають на місця миву,а це звичайні фішкарі,тільки своїа хто у руля то тяжко буде знайти!
  8. Як мені робиться прикро, коли одні члени самооброни,шукають ту останню копійку для бійців АТО ( з людей по нитці) а інші члени Самооброни мають шалені гроші за янтар у Волинський області й не діляться з громадою Волині (себто бійцями аніскільки),але ж ні якщо й донині працюють таким чином,то діляться тільки з "своїми" а "своїх" при владі у керма області купа от й виходить бардак...То інші бідолахи мерзнуть по лісах волині за 500-700 баків з помпи в добу,охороняють тут мойщіків,й ніплатять анікопійки ні в мцісцевий бюджет,ще й з людей на ато скоти витягують,в даній статті про Житомирську й Рівненську--аналог Волині який набирає обертів.Скрізь біля волинскьких клондайків стоять патрулі самоборони,зброя,форма,балаклави.....питають якого куя робиш тут й навіщо прийшов,охороняють тих хто миє,миють свої ж люди.Не платиш не миєш--це ті кого ловлять й ганяють для преси,місцевим тим паче не можна мити,тільки шукати після когось й то.....патрулють днями й ночами. Я знаю ви налетите факти факти....образа присутня,що ви тут можливо й не знаєте що коїться в лісах волині. Доречі такі тексти навіть обєктивно можуть мені загрожувати фізичною розправою.Саме тому немає фактів відео,фото зі спутника,віддача хабаря в область,повні кармани бурштину))) Був доркчі й Айдар в гостях,полув пілюлей від селян й поїхав геть,селяни самоорганізувались.А самооборона має у селян,у місцевих дозволу просити а не навпаки....
  9. шукаю людину яка б допомогла у придбанны товару через аліекспресс--порядність зі сво.є сторони гарантую!хто може дпомогти.хочу купити мобільний телефон.досвіду покупок з іноземних сайтів відсутній(.
  10. ну й я вставлю 5 коп про Крим,доя когось моменту (хай мене пробачать проукраїнські кримчани) я трішки був задоволений що їм там не зовсім добре нас,але сьогоднішня розмова дружини по скайпу з тіткою з Криму, а саме з Янтарного (це село) розвіяла мої міфи. скажу точно інфа перевірена 100%))) сам чув.Так ось особливого нічого такого не казала,але про ціни---на всі товари популярні принаймі молочка,хліб,овочі--абсолютно адекватні,й навіть деякі нижчі,з її слів картопля закупленя з пізньої осені 20 рублів,хліб правда скажімо такий як і наш "кірпічик" взагалі 3 грн (все з вус її бо курсу не знаю та й вираховувати не хочу тому пишу з почутого) - то цей хліб 3 грн.нарізний круглий 6 грн--ЦЕ Ж ТАКІ ЦІНИ ЯК І У НАС!!! про воду--все село перерито пускають воду,кладуть пластикові труби--жалілася що нормально повчитись водінню дочка не може на щойнопридбаній автівці їздити)))) пенсія -- в її перших 3 місяці була 8 тис рублів тепер 10,через 1-2 місця обіцяли нагтнати ще 3 тисячі --правда як кому ,але мінімальна пенсія 8 тис це 100% дочка працює на 0,5 ставки отримує 1,5 тисячі грн працює психологом в школі у нас це ціла ставка, говорила про вчителів то 4-5 тисяч грн отримують вчителі (20 тисяч до 20) також про торгових агентів алкогольна група--то теж там якась захмарна зп,не уточняла,але задрісно говірила про неї тітка. медицина--дочка їздила кудись,то колись за все платила,бахіли,рукавички,уколи--зараз все безкоштовно в лікарні,також сказала що мають медичну страховку вже оформляти. жаліються про жд сполучення закрите--чоловік був таксистом та жд,тай родичам тяжкувати їздити..... ну й говорила про якийсь там міст...але збудують не збудують,вже побачи самі.!!!!Ніякого переживання чи немічності я не чув в розповіді й голосі,нічого особливого ніби й не сталося,можливо що живуть у селі???
×
×
  • Створити...