Перейти до змісту

viktor02

Учасники
  • Постів

    278
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

19 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. В кого є залишки супердифузійної мембрани для перекриття даху?
  2. Заставити підрядні організації переробити конструктив можна,а от чи потяне по грошах звичайний приватник,то це велике питання.
  3. Не спорю,обстеження будинку на тепловтрати корисне. Особливо коли вже зроблений якісний ремонт і змонтоване зовнішнє утеплення.Але після проведення енергоаудиту і виявлення проблемних холодних зон виникає питання - і що далі ??? Ну от що робити власнику будинку? Знову все демонтувати? Ну це ж нереально все спочатку здирати і наново утеплятися. Хіба з ваших клієнтів хтось це робив? Особливо в нових будинках.Яка практична сторона цього аудиту - клієнт уважно подивився ваші фото,впав в ступор ,а далі? Та ще й при нинішніх цінах на матеріали та роботу.Я не маю на увазі виявлення протікання в радіаторах чи подібні роботи,тут треба усувати недоліки однозначно.Я кажу за фасади та скриті гіпсокартоном різні містки холоду.
  4. Щойно говорив зі своїм знайомим.Швидше за все там треба бензокосу.
  5. Знайомому треба викосити біля 5 соток на вул.Патона (р-н Львівська).Ціна?
  6. Дружина подібну проблему вирішила в стоматолога Наталії Тарасівни (кабінет "Денталія" на вулиці Шухевича),дуже задоволена.Наскільки довго протримається склокераміка час покаже,але на даному етапі питання було вирішене на 5+.
  7. Підкажіть,будь ласка,хто може зі стоматологів наростити зламаний передній зуб.Наперед дякую.
  8. Знайомі купували через агентство "Лучія",що на Грушевського навпроти стадіону.Також через них інші здавали житло.Обидва дуже задоволені - покажуть,розкажуть,за руку поводять.Все досить порядно.Широка база.Рекомендую цих дівчат беззастережно.Перед тим один з цих знайомих звертався в Луцький центр нерухомості.Розвели і обібрали як липку.І угоди не відбулося,просто лохотрон.Беруть гроші і просто дають всім однаковий список.Самі бігайте по ньому.А список то той нереальний.Ось так працюють.
  9. Підкажіть,будь ласка, шрот по PASSAT B3. Треба потенціометр дросельної заслінки.
×
×
  • Створити...