Перейти до змісту

solnishko

VIP користувачі
  • Постів

    1 921
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    4

solnishko став переможцем дня 11 серпня 2012

solnishko мав найпопулярніший контент!

Репутація

452 Поважний

6 Підписок

Відвідувачі профілю

24 398 переглядів профілю
  1. Cтрашнее фотографии в паспорте бывает только ее ксерокопия. Жена с мужем сидят в баре. Тут жена замечает какого-то мужика у барной стойки и показывает на него мужу: - Смотри, вот с этим парнем я рассталась семь лет назад, и с тех пор он все пьет. - Да ладно, никто столько не празднует. - Мы с женой встретились на дискотеке... - Ой, Как это романтично! - Куда уж романтичнее? Я-то думал, что она сидит дома с детьми. В зоопарке: - Папа, что-то горилла очень зло на нас посмотрела... - Спокойно, сынок - это еще только касса. Руки, растущие из жопы — самая распространенная мутация на Земле.
  2. А потім вона сказала, що хоче усе як в кіно..Ну, я і прострелив їй коліно... Вона: - Ну пусти під ковдру. Холодно. Він: - В трусах не пущу, тут дрескод. Щоб довести всім, що вона - світська левиця, Катя Осадча догнала і загризла антилопу. Якщо ваша дівчина соромиться сказати вам свою вагу, накорміть її зіпсованим салатом та подивіться скільки таблеток активованого вугілля вона вип"є. - Мама, ми вчора в класі мірялися, у кого найдовший, то я виграв!! - Ну , дик, правильно, сину, ти ж вчитель...
  3. Самка богомола убивает самца после спаривания, чтобы потом не нервничать перезвонит эта тварь или нет. Девочка пришла на утренник в костюме белочки и до усрачки напугала сторожа детского сада. Після того, як арбітр матчу переплутав кишені й замість картки показав презерватив, на полі більше ніхто не порушував правила. Судят мужика за браконьерство. Судья: - И как вы могли, охотясь на обычного кулика, подстрелить очень редкого желтопяточного кулика? Подсудимый, стоя к залу спиной, наклоняется к судье и приглушенным голосом: - Я отвечу, только скажите - моя жена сейчас на меня смотрит? Судья: - В зале много женщин - откуда я знаю, которая ваша?! ! Подсудимый: - Вот и я не знал, кто из этих бл. . дских куликов желтопяточный. .
  4. Судячи з кількості спонтанно утворених крилатих фраз, пропоную Вануса нарєчь бордівським Цицероном )))) (ібо риторика - наше всьо)))))
  5. Собсно, да...Ну ващє...))))) Іду спати, бо засну на клаві , що чрєвато прокинутися, наприклад, з отпічатком слова: борда на лобі))))))) всім дякс!)))))
  6. Маша поняла, что пора завязывать, когда надпись "Маша-пр@ст@тутка" начала появляться и внутри квартиры... Зверев всем доказал, что он настоящий мужик! Он не открывает рот, когда красит ресници! Лесник Валера, увидев медведя, упал и прикинулся мертвым. Медведь шутку не догнал и лесника закопал. Военкомат. - И кем Вы хотите служить? -В лётных войсках! - Вас не возьмут из-за повышенного давления... - Ну, тогда в ПВО! - А почему так? - Если я не буду летать, то никто не будет летать!
  7. - Света, что у тебя за трусы такие - две веревочки. Они же не защищают совсем. - Женские трусы не для защиты, они для нападения. Зустрілись українець та росіянин. Росіянин говорить: - Украина-гавно. - Так у нас називають залiзничний маршрут Київ - Москва.))))))))) Оля, в тебе дуже гарне волосся. - Ооу, дякую. - Прикро, що під носом. Купил коту кошачью обувь. Не удержался, с огромным удовольствием нассал туда прямо в магазине.
  8. Если вдруг потекла тушь, сломался каблук и заела молния на юбке, то так тебе, пид%рас, и надо! Муж заболел гриппом. Собираюсь ему в нос капли закапать, зашла с сыном в комнату, жду пока проснется. Сын шепотом говорит: - Да чего ты ждёшь? Закапывай, пока спит. Муж сквозь сон: - Рано меня закапывать - тело ещё не остыло. Муж с женой занимаются любовью (коленно-лектевая). Жена хочет разнообразия: - А давай как будто под дождем - возьми лейку и поливай мне спину. Муж поливает ее и занимается делом... - Ну как так, дождь идет, а молнии нет. Муж подвигает торшер и одной рукой дергает веревку, второй поливает из лейки... - Грома не хватает, тащи таз. Муж одной рукой дергает веревку, второй поливает из лейки, ногой стучит в таз... Затем бросает все и орет: да кто же, бл#, еб#тся в такую погоду?
  9. Не одним коментарем, на цій сторінці їх вже 5)) От і вроді котік такий няшний на авці, і розбрендоване "forever" у нікові присутнє...))))))))) а мануал не у рєзонансі з всєлєнською кармою. ЗІ а ти не в бібліотеці працюєш? )
  10. У мене син пішов майже в 7 (жовтневий), я бачила, що дитина була зовсім неготова у 6 до школи. Не було уваги, концентрації, зібраності. Обрали маленьку школу, де навантаження невеликі і дитина вже буде мати уявлення, як це: сидіти за партою, слухати вчителя, працювати на уроці. Проте є такі дітки, до речі, переважно дійсно дівчатка, яким буде просто нудно сидіти вдома, чи в садочку. Вони цілком готові до навчання. Єдине, що цьогорічна програма перешого класу вже ускладнена і треба бути готовим до цього.
  11. Знаєш, Вова, я от тільки спостерігаю за твоєю еволюцією, тепер вибралася тактика "народний ображений герой". А от глибокі мінуса в кармі не з пустого місця взялися, і не просто так тебе почали обмежувати в кількості повідомлень, і не просто так з тебе стібуться. Тому що ти даєш привід, мало того, що в тебе стали проскакувати відверто хамські пости (як от колись у "здибанці"), так ти їх ще множив і множив. Завжди є першопричина. Я не знаю, чим ти керуєшся, коли ну дуууууже часто пишеш чистєйшу єрєсь: чи ти ставиш якісь досліди над "біомасами" і їх рєфлєксіями)))), чи ти просто такий є. А, наразі, ти плавно скеровуєш усі ці наслідки в площину: я нєпонятий джедай. я вже писала (не пригадаю в якій темі, їх шибко багато, тобі присвячених)))), що я не розумію цих масштабів свістопляскі коло тебе і що явно проблема є і в публіці, але і ти зрозумій, що ти ,по-простому, нарвався. терпи.)
  12. Якби я була психологом, можна було б досі докторську і написати, і захистити на тему: "Феномен Гетто, або много шума из ничего" , базуючись на темах імені його, або ним же і створених..)) +100500
  13. А так як кожен хоче перекрикнуть іншого, то по децибелах можна з концертом АС/DC позмагацця..)))))))) Но ви завше пишете строго по темі, у 5-ти абзацах з завязкою, кульмінацією і розвязкою і красівим слогом. ))))))))
  14. Є сенс у тому законі, якщо відкинути наші специфічні особливості медицини і влади. Немає системи донорства. Як пощастить, або, як правило, на допомогу приходять родичі (нирка, фрагмент печінки..) А от, припустим, пересадка серця - це вже проблема. Донорів немає. Люди чекають і не доживають, на жаль.
×
×
  • Створити...