Перейти до змісту

Amelie

Учасники
  • Постів

    745
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    10

Amelie став переможцем дня 26 квітня 2014

Amelie мав найпопулярніший контент!

Репутація

510 Професор

3 Підписка

Відвідувачі профілю

22 982 перегляду профілю
  • Vaso

  • speaker

  1. Влади́мир Высо́цкий «Баллада о борьбе»
  2. Дружина чоловікові: - Мені стільки грошей треба! На епіляцію, на манікюр, на педикюр, на мелірування, на косметику... Чоловік: - А мені пощастило! Я відразу красивим народився.
  3. Мені рано заводити дітей. Я морально не готовий купувати кіндерсюрприз і віддавати його комусь. *** Вчора бачив, як одна дівчина бігла містом у весільній сукні. Ось це я розумію в активному пошуку. *** Починаю відчувати себе Богом: люди про мене згадують, тільки коли їм щось потрібно від мене.
  4. - Ваню, а розкажи страшну історію на полюванні. - Ідемо ми з Колею, ідемо... і раптом бачимо - ведмідь,ну, ми його впритул - бах, бах - і прикінчили... - Ну й що тут такого? - Та там такі проблеми з директором зоопарку були, що ажс страшно... *** -Пробачте, ви мого песика не бачили? Маленький такий, кудлатий, вічно всім під ноги кидається і голосно гавкає. - Це такий, що від стусана десять метрів пролітає? Ні, не бачив.
  5. Якщо не хочете псувати з людиною стосунків - не заважайте їй брехати. * * * - Любий, я тобі кашу зварила,будеш? - Молодчинка, буду, а з чого варила? - З пельменів... * * * - О Боже, чому світ такий жорстокий ? Чому прекрасні творіння світу цього можуть зробити так БОЛЯЧЕ?! - Що з тобою? - Гарячим вареником обпікся. * * * " Та зрозумів я... зрозумів...Це не ти, люба, борщ пересолила, це я - свиня невдячна!"
  6. - Наволоч ти ! Все життя мені зіпсував! Всю молодість на тебе витратила! - Доню,люба, досить розмовляти з дипломом. * * * Мужність,честь і відвага - три ознаки алкогольного сп'яніння. * * * Хіт продажів! Жіноче люстерко із вбудованим фотошопом!
  7. Пояснювальна в ДАІ: - Перебував під дією психотропних істот. - Правильно писати " речовин". - Ні, все правильно, я маю на увазі дружину і тещу.
  8. Таке враження, що старовинна приказка «Дурням закони не писані» і поняття «депутатська недоторканність» якось пов’язані. * * * ]Чоловіча логіка правильна, але жіноча – цікавіша! * * * Ось пощастить моєму майбутньому чоловікові – дружина і розумниця, і красуня, і готує добре, і бреше непогано. * * * У чоловіків життя – зебра: блондинка, брюнетка, а у жінок – зоопарк: осел,козел, зайчик. * * * Таргани в голові – це ще нормально. Проблема – коли їх починає виганяти білочка. * * * - Любий, ти що впав? - Ні,коліна свербіли, а я їх об асфальт чухав. * * * Як у мене чоловік переночував – так усі сусіди в курсі! А як квартиру обікрали – так усі міцно спали!
×
×
  • Створити...