Перейти до змісту

motoksushka

Учасники
  • Постів

    83
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

1 Байдужий

Відвідувачі профілю

4 240 переглядів профілю
  1. За хвилину вирвав зуба, сказав нічого не робити, лише випити Німесил. 4 дні відмучилась, зробила рентген - а там не весь зуб видалений, ще й запалення почалось. Вобщєм, 3 анестезії і доросла тьотка всеодно ревла від болю в кабінеті стоматолога. Не рекомендую ні разу. А, рекомендую Паньківа Василя Івановича, який все те діло виправляв. о,в мене точно так само було вирвав зуба за хвилину,укола зробив так боляче,що я теж розревлася,хоча я терпляча і спокійно себе веду в стоматологів.Накрили мене якоюсь шматкою,лікар без рукавиць.Медсестра нахамила ,я заплатила 50 грн і пішла з надією,що на Суворова не повернуся більше.
  2. Вчора кидала на картку гроші через термінал,то комісія до 200 грн -1 грн.Хоча ще тиждень назад те саме було без комісії....
  3. м-да,що не день то в привата нові приколи. Скоро вже напевно і вхід на відділення буде платний...
  4. Якщо прописка Луцька,то треба йти в паспортний на 40-й.Там зразу зроблять тобі і довідку про несудимість.Вчора звонила,зараз видають тим,хто здавав в лютому.
  5. Звонила сьогодні в паспортний стіл на Кравчука,видають тим хто здавав в грудні і до середині січня6(Ніякого покращення бачу немає в даній ситуаціїї.відчуваю ,що і надала треба чекати 3 місяці.Бардакінакше нескажеш
  6. Хто отримає найближчим часом відпишіться,чи дійсно така ситуація що з 6 квітня будуть видавати паспорти і небуде черг по 2- 3и місяці!
  7. На рахунок цін то Ігор Володимирович,дійсно заганяється.Так що ,якщо комусь дійсно потрібні прості лінзи,а не астигматичні,то краще звереутися в оптику зір На Волі,там щей діє знижка для постійних клієнтів і ціни раза в два дешевші ,ніж в обласній.А хто знає чи є в цій біля неофіта оптиці астигматичні лінзи?
  8. А ти які носиш астигматичні чи звичайні???
  9. Хто знає ,що чути зараз про ситуацію з паспортами!!!!!!!!!!!Ну дуже треба!!!
  10. Я замовляю в поліклініці ,що в обласній лікарні.Лікар Ігор Володимирович.Мені прсто треба астигматичні ,а більш незнаю,де в Луцьку такі можна придбати.Може хто знає,де ще в Луцьку такі можна підібрати?
×
×
  • Створити...