Перейти до змісту

4opa4ok

Учасники
  • Постів

    114
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

12 Байдужий

Відвідувачі профілю

3 443 перегляду профілю
  1. Можу подарувати саморобну антенну типу корона ( стальну , що не є матеріалом для антенн), я живу на дубнівській , в мене під дахом приватного будинку ловила 32 канали ...... просто цікаво як вона буде вести себе у багатоповерхівці. В цілях експерименту її робив, і в цілях експерименту спробувати як вона себе покаже у багатоповерхівці.
  2. Повністю погоджуюся. А що не зовсім так ? )))) Ти ж сам написав , що в радянських тв кабелях колір яких був чорним є втрати у внітрішнюому діелектрику та поганий екран.
  3. Я мав чорний кабель радянський 75 ом новий , мав добру антенну .... рівень сигналу був 10 - 15 відсотків , в погану погоду падав до 8. Знайшов старого кабелю радянського шматок 75 ом ... рівень сигналу такий же малий . Не міг доперти , що не так. Мені підсказали гарні люди , що купи білий польський з добрим екраном ... рівень сигналу піднявся до 95 . Це все було на відрузку кабелю довжиною 15 метрів. Якщо маєш багато вільного часу , підключи чорний радянський кабель 75 ом і білий польський новий 75 ом й порівняй рівень сигналу ... потім розкажеш )))) ........ а не займайся копіпастом малюнків. )
  4. кабель 75 ом чорного кольору радянського зразка має поганий екран , сильно гасяться частоти т2 ... білий кабель з фольгованим екраном підходить ... не знаєш то не писти . Не люблю шизофрєніків які незнаючи проявляють свій ум .... зелений оранжевий ... ))
  5. Хто зможе витравити плату 6*6 см та просверлити отвори , є малюнок lay6 . і скільки це буде вартувати?
  6. продам залишки дюбелів для теплоізоляції (400 штук) 10*160 по ціні 60 копійок за штуку
  7. РЖУНЕМОГУ, МаМаМиа, Вынос мозга - ПИОНЕРЫ
  8. Звонит родственник из Горловки(73 года, инета нет, новости только рашаТВ),говорит:слушай, а зачем ВСУ на Марьинку напали, она ж и так ихняя?
  9. хуйлята в обидва боки стріляюють дивіться в уповільненому режимі з 20 ої секунди
  10. Сегодня по России-24 Киселев одновременно доказывал, что "Боинг" сбили и "Буком", и самолетом СУ-25. Вот как они это делают? сбили Буком, контрольный выстрел из Су-25. Всё элементарно!
  11. Понравилась Леше одна девочка-очень красивая. Очень-очень! Он подошел к ней и говорит: -Давай дружить! И они пошли гулять во дворе. Гуляли, гуляли-а было жарко- вздохнула девочка : -Эх, если бы сейчас мороженого! Услышав такие слова, Леша, конечно, сразу превратился в эскимо на палочке. И девочка его съела. Она даже не заметила, что Леша куда-то пропал. Выкинула она палочку и пошла на танцы. А палочка тихо превратилась в грустного Лешу, вздохнула и пошла к маме. Больше Леше не нравилась эта девочка, нравилась другая. . .
  12. Вот пошел Леша с мамой в магазин. Накупили они всякой всячины:капусты, картошки, ананасов, хлеба, молока, два торта, три арбуза и четыре дыни. Накупить-то накупили, а кто нести будет? У мамы рук не хватает, а Леша еще маленький. И , вдруг, видит мама:стоит около нее небольшой грузовик, очень на Лешу похожий, и кивает ей- мол, поехали, мамаша! Села мама в грузовик, поехала. А тут- светофор! Милиционнер как засвистит- и оштрафовал маму за то, что ее грузовик проехал на красный свет. Дома Лешина мама поставила сына в угол и говорит: -Я запрещаю тебе превращаться в грузовики и другие автомобили настоящие пока не выучишь правила дорожного движения!
×
×
  • Створити...