Перейти до змісту

lehrer

Учасники
  • Постів

    190
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

7 Байдужий

Відвідувачі профілю

6 719 переглядів профілю
  1. Віддам землю на вимостку, підсипку Близько 10 м³ дачний масив на Дубнівській , самовіз 0958614567
  2. Я зареєструвався на ДКП "Луцьктепло" з сумою останнього платежу було -так спочатку спробував за воду- не вийшло,а потім платіж за водовідведення пройшло
  3. https://autotraveler.ru/spravka/benzine-in-europe.html#.Whk0crgu7Y9
  4. Доброго дня! Знайшов нарешті СТО, де замінили радіатор пічки на ВАЗ 2115 - Волинь Лада (на Трункіна). По відношенню до клієнта - менеджер Сергій завжди вічливо відповідав, постійно контролював процес і давав дійсно корисні поради, коли необхідна була консультація. На рахунок якості роботи - поки нічого поганого сказати не можу, так як ще досить мало часу пройшло від ремонту, але ніби ніде нічого не тече. Міняв також основний радіатор, датчик температури і сальник в коробці - після того, як майстер оглянув коробку, повідомив, що ще один сальник тече і бажано його теж замінити, на що, само собою, дав добро. З позитивних моментів - нічого не різали, не підпилювали, не поламали, коли міняли радіатор салону. Видно, що люди знали, що і як правильно робити. Не реклама, проте може комусь пригодиться, то поки що можу радити до них звертатись. Ціна приємна, якість на рівні, по часу - зробили відносно швидко, як і обіцяли, не зважаючи на те, що в зв"язку з особливостями конструкції авто були ускладнення.
  5. Доброго дня! Можливо хтось підкаже - потрібен хороший майстер (або СТО), який може замінити радіатор пічки на ВАЗ 2115, не зламавши консоль / не вирізавши пластик (бо так легше міняти) і так далі. Буду вдячний за номери телефонів!
  6. lehrer

    АвтоСтоп

    потрібно в суботу 20.06 на Світязь ,1 місце ,можливо хтось "підбере"?
  7. в нормальному режимі весь процес займає близько трьох з половиною годин,а саме випікання приблизно 1 годину (споживання приблизно 800 вт/1 буханець)
×
×
  • Створити...