Перейти до змісту

Phoinix

Power users
  • Постів

    2 967
  • Зареєстровано

Репутація

263 Поважний

5 Підписок

Відвідувачі профілю

16 400 переглядів профілю
  • Barugan

  • yu2007

  • INVICTUS

  • Foross

  • Vol65

  1. Phoinix

    БОКС

    Джошуа молодець, а Володимир стоЇть перед важким вибором стати клоуном на рингу як Тайсон, чи завершити кар'єру на мінорній ноті. Щоб відновити свій авторитет на рингу, у випадку якщо Володимир надумає продовжити кар'єру, прийдеться добре попотіти, часу в нього небагато залишилось.
  2. Phoinix

    БОКС

    ім'я значення не має. Коли я виправдуюсь дружина каже:
  3. Phoinix

    БОКС

    розумні люди знають коли час іти, яскравий приклад цьому Леннокс Льюис, щоб там не говорили але кар'єру він завершив чемпіоном, а тут два раза підряд обкакався, цікаво яке рішення прийме Володимир!!!
  4. - Ви нічого не знаєте, ставлю вам "незадовільно!!! -- волає професор... -- А ... Ви Все знаєте? -- запитує студент -- Так! Все! -- Тоді скажіть мені -- Як забити в грунт дощового хробака? -- ... ??? Добре, ставлю вам "задовільно"!... але... скажіть -- ЯК? -- ... ну... берете дощового хробака... мачаєте його в епоксидку, чекаєте хвилин так 40, а потім -- молоточком в ґрунт... На наступний день професор, зустрівши студента: -- у вас залікова при собі? -- так -- давайте сюди! Бере, "задовільно" виправляє на "відмінно", виймає стогривневу купюру і каже: -- а це вам персонально від моєї дружини!
  5. щось останнім часом дуже тормозить нет навіть при відкритті простої сторінки в бравзері, ігри грати взагалі не реально, суцільні лаги, зіпсувався ДГ останнім часом
  6. Phoinix

    БОКС

    перемога за Кличком а герой поєдинку всеодно Повєткин. В Кличка забагато клінчів, неспортивної поведінки асаме кидків, хоча було і декілька цікавих моментів. Не думаю що Володя виграє якщо буде реванш.
  7. Вітаю! Щастя, радості, успіху тобі бажаю.
  8. Бажаю Вам приємно провести час. Сам нажаль не зможу до Вас приєднатись
  9. похоже на тупий жарт, офіційної інформації ніде нема. Якби це була правда в телевізорі вже б обовязково про це розказали.
  10. Phoinix, а Ваш план що підпадає під надзвичайні умови (ст.33 КЗпП)?, і посадову інструкцію підписуєте на місяць? ця ситуація стосується не мене а мого колеги, ніяких надзвичайних ситуацій немає, просто рботодавець хоче щоб працівник пішов за згодою сторін або за власним бажанням а не по скороченню.
  11. саме так, людина працювала лікарем координатором, а тепер до посадової інструкції добавляють пункт згідно якого затверджують індивідуальний план продаж послуг.
  12. а якщо підписатись про те що ознайомлені але не згідні? чи не варто нічого взагалі підписувати?
  13. 27.12.2012р отримано попередження про скорочення, згідно п.1 ст.40 29.12.2012р. Прислали електронкою наказ про затвердження посадової інструкції, в якій кардинально змінюються функціональні обовязки, що не відповідають кваліфікації працівника. Роботодавець наполягає на підписі наказу і нової посадової інструкції. Чи будуть правомірними такі дії роботодавця?
  14. Як писав В. Шекспір “А став обычной, гибнет красота.” сонет 102.
  15. по Кравчука взагалі ніхто снігу не чистив, їдеш як танк в багні, майже машина на пузі повзе. Зате скільки соляри спишуть і хтось на цьому наживеться добре.
×
×
  • Створити...