Перейти до змісту

SmartS

Учасники
  • Постів

    189
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

5 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Стан практично ідеальний (на фото) - все працює без жодних нарікань, тканина не затерта, на крісло нічого не розливалося. Надійне кріплення Isofix (так, власне, і експлуатувалося), або можна за допомогою ременів безпеки. Повертається на 360 градусів і легко змінється нахил. Можна встановлювати як за ходом, так і проти руху автомобіля, тому підходить і для немовляти, і для старшої дитини. Присутній м'який вкладень для найменших. Висота підголовника регулюється. Ціна 3000 грн.
  2. Вірно, 50 грн. Міняється самостійно, іншу опцію і не пропонували
  3. Та, нестабільний мобільний інтернет (Edge замість 4G) мене не настільки напрягає, як зненацька бути не на зв'язку і не знати про це, поки не загляну в телефон. І дійсно, з 30 вересня по 2 жовтня у КС завершувалось оновлення IT-систем, приходила така СМС. Думав, що такі проблеми як у мене зараз у багатьох, але бачу, що ні: в гуглі нічого такого нема за останній час, ніде на форумах не знайшов теж. Значить щось у мене. Або телефон, або сімка. До заводських геть не хочеться скидати, аж надто багато гємора потім знову все підлаштувати під себе.
  4. Тобто, на вашу думку, періодична поява повідомлення "Лише екстрені виклики" ніяк не може бути пов'язана з несправністю сім-карти?
  5. Я вже ходив, купив їхню Smart SIM для самостійної заміни, але ще не міняв, думав трабла устаканиться. Але бачу, що треба міняти. Тариф ніби не має змінитись, а контакти всі на телефоні. Ще раз дякую за поради!
  6. Дякую за інфу. Тобто коли SIM виходить з ладу, то вона може просто переставати ловити мережу, і при цьому телефон буде продовжувати її бачити? Знову ж таки, в мене періодичне повідомлення "Лише екстрені виклики", але немає повідомлення на кшталт "Вставте SIM" або "Немає SIM". У вас теж саме так було?
  7. Теж таке припускав, хоча SIM-картка мінялася тільки 3 роки тому і тільки один раз з тих пір її діставав, тобто механічні пошкодження практично виключені. Могла розмагнітитися чи щось таке?
  8. Привіт. У когось спостерігаються проблеми з мобільним зв'язком від Київстар останнім часом? В мене за минулі 3 тижні разів зо 5 писало "Лише екстрені виклики", відповідно можу і не бути в курсі, що не на зв'язку. При цьому НЕМАЄ алерта "SIM не вставлено" чи чогось подібного, тобто телефон SIM-ку значить бачить. Допомагає перезавантаження телефона або увімкнення/вимкнення режиму "Без зв'язку". От і думаю-гадаю, чи то в оператора якісь трабли, чи то мені пора міняти SIM або з чимось іншим гратися. Ні в кого схожої ситуації не було нещодавно?
  9. Просто не мав з ними справу жодного разу, тому й запитую. Зокрема цікавить, що відбувається у разі зупинки
  10. Писали місцеві ЗМІ, що на тижні відновили роботу карантинні блок-пости в деяких районах на Волині. Цікавить щодо Ківерців. Можливо, хтось проїжджав - на в'їзді і виїзді з Ківерців стоять? Зупиняють вибірково чи всіх підряд?
  11. Продам за символічну суму залишки вологостійкого гіпсокартону. Розмір одного листа 179х79 см. Розмір іншого 250х51 см. Є ще дрібніші шматки (на фото). Замовиніс і самовивіз.
  12. О, точно. Не помітив замаскованого хамелеона на стовбурі.
×
×
  • Створити...