Перейти до змісту

Varvara

Учасники
  • Постів

    998
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

75 Байдужий

3 Підписка

Відвідувачі профілю

14 035 переглядів профілю
  • snouden

  • host1303

  • IronSun

  • Swyat

  • Zheny@

  • Archon-ua

  1. Робота в банку справді не для всіх. Я б навряд чи змогла щодня чемно відповідати всім протягом цілого дня.
  2. Ми за Ківерці їздили з дітлахами. Привезли два відра опеньок))) Діткам дуже сподобалося)))
  3. А как же Менталист? Пробуждение, Белые воротнички?)))
  4. Кицю, майстру навіть найкрутішому тра підсказати в яку сторону думати))))
  5. Я от тоже так вважаю. Гратися дорослим людям хочеться))) В дитинстві не наклеїлися аплікацій)) А якщо серйозно то хіба не краще подумати над гарним ескізом, аби потім не жаліти.
  6. Сигналізація є, немає центрального замка і взагалі трабли з електрикою, пропадає світло. З мотором все гут.
  7. Порадьте хорошо автоелектрика плііііііііііііз)))
  8. Брали кредит в приваті. Чоловіку телефонують наступного дня і кажуть, що потрібно було перший внесок кидати на рахунок Нотікса, а не банка, тра написати заяву. Оке, приїзидть. Далі відбувається наступне: (розповідь чоловік в асьці) дає типу от зразок заяви... дивиться як пишу... потім суне листка пустого - візміть розпишіться а заяву я сама напишу... кажу мол я і сам напишу... пишу далі... там текст типу прошу перекинути гроші з рахунку номер (кредитний) на рахунок номер (нотікса)... каже - ну у мене номеру рахунку нотікса немає... він на офісі є (о__О думаю а комп тобі нашо поставили з базою ?) думаю фіг тобі впише хз шо туди достаю бумажку з рахунком нотікса пишу... вона - щось типу о_О далі... написав ставити дату... показує в сааааамий низ сторінки - отут з самого низу ставте дату і підпис... думаю ага... щас... і більше половини листка тобі вільних залишити... щаз... поставив дату... підписав (одразу під текстом)... віддав їй збираюсь йти... каже - вибачте, а може поставте підпис на пустому аркуші якщо в бухгалтерії виникнуть якісь питання то я сама напишу таку заяву як їм треба... у мене очі О_О... кажу мол ніфіга.... на порожньому листку я підписуватись не збираюсь... та така... - у нас так завжди роблять... а потім якщо не тра то я віддаю цей листок клієнтам назад... я - о__О кажу - ви дзвоніть, я сам прийду і напишу якщо треба буде... - ну дооообре... ппц...
  9. Я написала вище. Майстер мені пояснив, що голок та рукавичок не вистачить. А на рахунок інших, вони здавали аналізи? І ще... Я показувала приклади татуюванння, яке я хотіла зробити і ці квартирні майстри розводили руками. Не намалюють такого. От і все.
  10. Я не бачу сенсу сперечатися... Це ніц не змінить. Скажу тільки одне. Жоден з антисептиків не годиться для первинної стерелізації...
  11. І тим не менше... Не стерелізована машинка - ахтунг. Якщо в Луцьку то до Юрка в салон.... У нього гарні фарби, стерелізує все, чистенько. Я там колола губу, бачила як забивають дівчині ногу.
×
×
  • Створити...