Перейти до змісту

Nikitamega

Учасники
  • Постів

    641
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

87 Байдужий

6 Підписок

Відвідувачі профілю

5 848 переглядів профілю
  • Basil

  • romarker

  • MonterreY

  • diligent

  • Rass

  • lukasvik

  • Rock

  • denbreez

  • irfan

  • jaguar

  • Or4ik

  1. А хто може допомогти виготовити пенала з невеличким столиком збоку? так щоб бюджетно і не геть погано? дайте контакти. хочу хось таке як на фото намалював. Дитині треба уроки десь вчити, а реально місця обмаль. ВИбачтее що трішки не в тему.
  2. Жень не сказав тобі ніхто де компютерна діагностика на вази?
  3. ЗАбрав з ремонту головку, все обійшлося в 1800 грн - 800 робота, 980 запчастини.. Завтра буду збирати все до кучі)
  4. Тільки в послідовності, і тільки з динамометричним ключем, таке діло на хазяйстві є
  5. так, прогин, коли я зняв голову, то бачив, що продкладка між 3 і 4 почорнівша, пускала гази, і коли я привіз головку на ремонт до майстра, він відразу приложив лінійку, і видно якраз в тому місці прогин. А клапана я то попритирав, але не регулював, і вони зажаті вийшли, вот і попрогорали.. А направляйки треба міняти, бо клапан вже в гнізді має шат... Вже як робити то робити все, бо знову знімати і робити те що не доробив не хочеться.
  6. ПІдскажіть майстра хто може поміняти щеплення на Джилі СК2, щоб швидко і недорого
  7. І в мене аналогічна ситуація як в Женьки, тільки я сам винен... Перестала їхати, потім і заводитись. А до того десь два тижні назад прогоріла прокладка головки, почала система воздушитися сильно, о потім і в одному місці з під головки почала пускати антифриз, зняв голову, побачиш що в двох випускних вклапанах в 1 і 2 циліндрі тріщини є, поміняв два клапана, поміняв прокладку, зібрав, все гуд запрацювало, але ті два нових клапана стали цокотіти відповідно. Мав поїхати відрегулювати, але тут перед святами клопоти, Паска і тд, майстер сказав до свята часу немає, ну думаю після свят вже поїду.... Але тут вирвалось дві поїздки, одна на 400 км, друга, на 700, ще тут на місці до 300 накатав км. І все. Доїздив до того що вот як на фото видно, що з тими двома клапанами, що я міняв сталось.... Компресія перед зняттям голови була: в першому - 0, в другому - 0, в третьому 4, а в четвертому 6. Завіз в понеділок головку до майстра: вчора відзвонився "порадував" - всі клапана, направляючі, сальники, і шліфовка, бо між 3 і 4 циліндром прогин на 1,5 мм є.. Отака фігня.... ПО запчастинах вже ціни назвав, за роботу не питав я ще скільки буде.....думаю в 2к вкладусь...
  8. Це називається язичництвом і колись його перевели у християнство. І християнство до тепер було з елементами язичництва. А тепер християнство сповзло на самий низ, а язицництво вилізло наверх зі всіма витікаючими... культ грошей, влади і тд. Але чомусь всі тупо і сліпо це називають християнством. Якось так.... я в Бога вірю. Але не у такому ви гляді як це все зараз робиться і навязується...
  9. А там де 25 там і 26 вихідний ( бо ж 8 вихідний), а 27 приходиться на суботу, пернесемо на понеділок і тд... і так вихідні з 25 грудня і по 14 січня.... Нашим аби поменше робочих днів)))). Хоча я теж за 25 грудня... але сила привички... А якже Другий празник СВ.Василя... третій - св.Водохрище... їх теж переносити???
  10. Завтра вроді посвята наших нових даі- поліцаїв. Може вже з понеділка можна буде спокійно і без неврів на роботу доїхати.
  11. Таке паркування було, є і буде біля старого і варшавки, хоч через метр знаки став, штрафуй і тд. А цього не було би якби ринки були на околиці міста!! Але де ж наші люди будуть так «далеко» їхати на ринок. Хоча питання з переносом ринків це питання часу і неминуче. Бо машин не меншає, а навпаки... і пробки біля базарів задовбують кожен день.
  12. Autoplastik.com.ua, правда я в них заказ колись робив. То фіг перезвонили. А так думаю що мильниці не такий вже і дифіцит.хоча деколи така дрібниця може і фіг найтися під новіший ваз. На авторії подивись биті і не тільки, машини продають на запчастини. Просто деякі розборщики, таку дрібницю лінуються відправити .
  13. Виявилось, що це ще не межа Там у нас двори роблять.. Причому і зліва біля 4 будинку і справа біля 2. Робітники х..ві. День роблять, три перерив. А на обід приїдеш стати нема де. І як водій кажу, що краще хай вони там постоять півгодини ніж на дорозі в тому повороті, бо як стануть біля бровки то проїхати там... І раніше там ніколи так не ставали. Зроблять двори все буде гуд. Хоча з такими темпами можуть і снігу дождатися. Пс. Ласка ви напроти моїх вікон живете)))). Воїнів 1))))
  14. А що зараз 120 грн??? Це ж не 1000... Чи думаете на шроті таке найдете ???
  15. Тільки для арти з теперішніми зливами за 2-3 хв на 8-10 левелах треба навпаки скорострільність підняти на половину а урон зменшити.. Отоді можна грати.. А так на вищих рівнях терпіння не вистачає часто кд чекати.
×
×
  • Створити...