Перейти до змісту

kayot

Power users
  • Постів

    2 728
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    9

kayot став переможцем дня 5 серпня 2017

kayot мав найпопулярніший контент!

Репутація

1 406 Професор

Відвідувачі профілю

19 190 переглядів профілю
  1. Добрий вечір, Спільнота! Підкажіть контак людей, хто робить вуличні банери?
  2. Особисто я завжди прораховую попередню вартість монтажу. У 95-ьи відсотках, вона чи менше розрахунку чи відповідає йому. Роблю монтаж і перераховую вартість.
  3. Ні, це геть неприйнятно та невірно. Ви не так мене зрозуміли !!! Я пояснював причину, чому виробник монтажний комплект не додає до кондиціонера.
  4. Монтаж кондиціонера, процес не універсальний. Різні довжини магістралі, різні загини труби, живлення може бути до різних блоків...тому сенсу в монтажному комплекті не бачу. Є деякі виробники, зазвичай дуже бюджетненькі, які вкладають монтажний комплек....розвальцована мідяха з дуже тонкою стінокою, ізоляція, яка розсипається за рік, кабель, який пересихає на сонці...але це все рекламний хід.
  5. На тому тижні взнавав за свердловину. Одна свердловина 6000 + 300 чи 350 грн за метр труби. А далі, скільки насверлять - стільки раз по 6000.00 грн треба платити. Гарантій ніяких.
  6. Добрий день, громада! Підкажіть, будь ласка, де і по якій ціні можна придбати в Луцьку нестругану дошку?
  7. Дякую, Катя!!! Ціна добра та термін приємний! Зібрав все сьогодні і змонтував на місці....були деякі доопрацювання, бо бляха тоненька, але вийшло доволі непогано!!!
  8. Продам. Сказав майстер, що неробоча материнка. Старт 600.00 грн
  9. Добрий вечір. Треба зробити гратки для зовнішніх блоків кондиціонерів. Сам буду збирати. Шукаю хто може продати та загнути кольоровий метал. Фото гратки та ескіз частин даю ескізно.
  10. Від магазину буде проблема з гарантією. Я також продаю. Гарантія 12 місяців. Напишіть на вайбер мені. О5о-675-67Ч-о
  11. Буду прориватись;!!!! Дякую за відповідь всім!!!!
×
×
  • Створити...