Перейти до змісту

EleKtrik

Модератори
  • Постів

    4 717
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    7

EleKtrik став переможцем дня 20 серпня 2018

EleKtrik мав найпопулярніший контент!

Репутація

1 652 Гуру

11 Підписка

Відвідувачі профілю

18 957 переглядів профілю
  1. Певно шукати адекватнішого провайдера. Щось ваша підтримка зашевелилась після допису на Борду, до того якось геть в'яло було.
  2. А як же вони її вирішать, я окрім вимкнути-увімнути роутера ніц і незнають)
  3. Ну, якщо чесно що Вом що кулнет- ті самі граблі. Повторюється моя ситуація, що мала місце на вом рокі штири тому. Раз в тиждень зникає інет на роутері. Притому на команди він реагує, та тести проходить. Тоді з притомним оператором протягом місяця вирішили проблему, а саме з ї'хньої сторони вона була і сталась при зміні обладнання. Ну а тепер відповідь -"Проблем з нашої сторони не зафіксовано, була зафіксована проблема в роботі вашого роутера, оскільки він не відправляв DHCP запит на отримання ІР адреси." Ситуація один в один. Ціни ростуть- якість обслуговування падає. Пора задумуватись над іншим провайдером. P.S. маю ще цей інет в приватному секторі, оголошена шв та наявна- то геть різні речі...
  4. Дiло не в iнструкцii, а в можливостях адаптера за долар, та глюкавостi вiдроiда.
  5. Вже було пару загибликів опісля карісти, так що не варто бути таким впевненим.
  6. Ти тих нюансів непомітиш, а адекватний діагност завидить) І в даному топі ми говорим про вагі а не тойоти. P.S. були вже проблемні авто опісля таких інстиляцій, і не тільки вагі.
  7. з айфоном має працювати. Типові трабли стандартів RNS.
  8. А я не тобі писав. Їдь на Глушак, там все відшивають- це вже тобі.
  9. Я тобі сказав що зробити. Це і є підказка до вирішення твоєї проблеми. І вангую що помилка не по egr, а по масовому потоку, який якраз ним і регулюється.
×
×
  • Створити...