Перейти до змісту

santa11

Учасники
  • Постів

    541
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

63 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

5 443 перегляду профілю
  1. Акційна ціна + трансопортування це приблизно 6,95. Якщо ціна на сайті менше (а вона включає транспортування) менша, так як було в жовтні (6,30) - акція не діє. Якщо більша - так як в листопаді 7,07 - акція діє. Читаєм мат.часть - договір. І не віримо тому, що пишуть журналісти і влада що ціна газу була 4,8 грн. ТІПА УРА ЯК ПОДЕШЕВШАВ (це ціна без ПДВ і транспортування). Зате як звучить і людей баламутять.
  2. ну на рахунок азоту то навряд... він конкретно дорожчий. А якщо тиск впав і на плиті не прочищені жекльори то колір міняється. Я в себе літом відчистив стару (20 літню плиту) і горіти стала ще одна конфорка і питання до вогника пропало.
  3. це для підприємців. Для населення по середньому.
  4. ну так в чому проблема? Викликаєш контролера який зніме/зафіксує контрольний показник. ОБОВ'ЯЗКОВО. потім 2 варіанти 1. Далі пишеш заяву на зняття лічильника на повірку і просиш щоб там його і забракували (з діагнозом працює потім зупиняється... потім може знову працювати). якщо не проходить далі варіант вандальний 2. за 1-2 дні тупо лупиш по лічильнику щоб пошкодити облікове скло і знову приходиш пишеш заяву типу під час прибирання випадково зачепив. тоді лічильник із 95% ймовірністю забракують. із мінусів скоріше за все поставлять перемичку і будуть нараховувати по середньому за минулий рік. (ну це може бути і не мінус а плюс). А взагалі там ще купа варіантів...
  5. Всі лічильники за рахунок Волиньгаз. Якщо їм не підходить нехай і міняють. Всі заяви, звернення, скарги через Молоді 14а. Центр обслуговування клієнтів. Узаконення все одно не буде безкоштовним навіть якщо купите лічильник самі. хіба якісь є окремі домовленості.
  6. http://www.nerc.gov.ua/index.php?id=36320 - Постанова про заборону ПАТ "Волиньгаз" щодо донарахувань і про проведення перерахунків. Крапка.
  7. Заходить IT-шник в спальню до дівчини/дружини: - А вона йому: Ти антивіруснік/презерватив маєш? - ІТ-шник. Ні. Сьогодні будемо робити резервну копію.
  8. згадались Звёздные войны: Буря в стакане — Землю — рабочим, фабрики — крестьянам! — Может лучше наоборот? — Нэ учи ученый, да? Наоборот уже пробовали — полная фигня получается. Так і тут. Були в нас генпрокурори з юридичною освітою....
  9. + ще інформація. Після того, як газовики проводили ПТО. Через кілька годин ходили незрозумілі чоловічки і розносили повідомлення про необхідність перевірки димовентканалів. Чи то вони були від жека, чи то від якоїсь іншої організації (але написано так немов би то газовики). Коротше процедура це не безкоштовна, і хоча в нових правилах і прописана але не є "критично обов'язковою". Можна не платити і не боятись, що газовики будуть бігати і відключати.
  10. Орієнтовно так. Точних даних ще нема. Але... з 1 квітня ціна на газ має "впасти" з 7,2 до 6,5 і типу "вирости" з 3,6 до 5,5 (ліміт можуть підняти з 1200 кубів до 1800 і то по 200 кубів в міс. а те що вище по 6,5). + ще один рахунок за доступ до труби по потужності (ні не приладів , лічильника). так як і прикидали від 17 до 29 грн. здається правильно виходить. G 1.6 - 17 G 2.5 - 20 G 4 - 23 G 6 - 26 G 10 - 29 Про те, що у більшості стоять лічильники G4 які розраховані на потужність до 6 м.куб за год а потужність приладів реально в людей на 2 - 3 м.куб/год тобто половині вистачило б лічильника G-1.6 а другій половині G-2.5. Коли проводили газ цього ніхто не враховував і ціна була практично однакова на ті лічильники тому і ставили більш потужні. Це вже лірика але мінімум 3 грн. з КОЖНОГО в МІСЯЦЬ тупо даримо. Досить про лічильники. Хай хтось інший роздумує скільки набігає за всіх. До...я. По анонсованих цінах неважко порахувати, як це зменшення ціни на газ "ВИГІДНО ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ" про що переконують у Волиньгазі. Той хто надіявся "вміщатись" в 1200 кубів в опалювальний сезон буде платити мінімум на 33% більше. Ті хто "вміщався" в 2000 кубів в загальному платитимуть на 15% більше. А от ті хто випалював більше 4200 кубів і більше тим практично нічого не поміняється і навіть на якихось там 1-3% навіть вигідніше. Як зекономити хоч пару гривень? Зараз останній місяць "дешевої" ціни. Якщо ти ще не випалив 1200 кубів рекомендується до 31.03.2016 їх "використати" поки ціна дешевша. Якщо вже випалив "зекономити якнайбільше" (все одно вже платиш по 7,2 а в квітні вже перерахують по 6,5 а то й по 5,5). Зрозуміло?
  11. Про 2000 грн. в місяць був не в курсі. Дякую.
  12. Сьогодні платив комуналку то з кредитних коштів намалювало 3% комісію. Ще в січні такого не було. Був би знав не закидав гроші на картку. Коли це тарифи помінялись?
  13. згідний. на 200 кубів менше. Але хто його зна що ще придумають. Навіть до нового року може ще мінятись.
  14. 1200 кубів на опалювальний сезон по 3,60 грн чи 200 в місяць це одне і те ж. Тільки тим хто бувало палив менше 200 кубів в місяць просто залишиться пару дешевших кубів на холодніший місяць.(Для них це трошки вигідніше). А от тим хто палив 500-600 в місяць буде 2-3 міс. ціна дешевше а потім все по 7,18. Тобто рахуй один місяць 1800 грн. за 500 кубів прийде рахунок, а на наступний за тих же 500 кубів 3600 грн. (типу ліміт дешевого газу закінчився). Субсидії це не смішно, а реально вигідно.
  15. Сиджу дивлюсь із малими дітьми мультик Фіксики. Відчуваю, що щось надто схоже до моїх буднів. Постійно ремонтую якусь техніку, надаю інструкцію користувачам. І час від часу прикидаюсь шлангом
×
×
  • Створити...