Перейти до змісту

SysR

Power users
  • Постів

    2 790
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    1

SysR став переможцем дня 30 листопада 2012

SysR мав найпопулярніший контент!

Репутація

361 Поважний

4 Підписка

Відвідувачі профілю

12 183 перегляду профілю
  1. Оскільки він не перебував у русі і порушив пункт ПДР 15.13 тому відео розміщене тут. Це фото є у групі ФБ
  2. Зустрічний транспорт, порушення ПДР при виході з авто, якось так. Ну і одразу відповім на всі твої питання:Так вийшов зненацька, у реєстратора широкий кут огляду тому здається що водій далі. Дверка була привідкрита, але телепати у відпустці щоб знати коли "тіло" надумає виповзти. По ПДР хто кого має пропустити? jack74, бо з твоїх слів я маю зупинитись перед тілом і надати йому перевагу при переходжені дороги. Відео обрізане бо там нічого дивитись крім дороги в ямах.
  3. sasha1991, для цього є інша тема
  4. Майстер парковки овер 100лвл Ще один майстер парковкі:
  5. ГАИ стала штрафовать по отснятому факту нарушения. Читати повністю.
  6. Спілкувався з людиною яка приїхала з Криму район ЮБК.Багато людей позвільняли бо позакривались фірми, у зв'язку із цим ентузіазму КримНаш більше немає. Ціни на продукти в 2 рази вищі від наших. Українських продуктів дуже мало. Перейти кордон можна лише пішки.
  7. Там є перехрестя, де точно він висить?
  8. Отаке сьогодні в фейсбуці побачив:
  9. Да да, вмийкате протитуманкі, вдень і вночі, в дощ і сніг так щоб у зустрічних водіїв очі повилазили, ніби ближнього в темний час не достатньо щоб авто розгледіти.
  10. У Луцьку просто нова мода, тепер кожен супермаркет вважає за потрібне поставити світлофор біля себе, а потрібен він чи ні то діло 3є.
  11. jack74, Я тільки почав, а ти вже задню включаєш? Пошукати в інших темах? Ти далі будеш стверджувати що не кармадрочер? Це не подвійні стандарти?
  12. По факту завод Іскра прописаний в селі Струмівка, але дорожні служби не в курсі, тому все що по праву стороні від ОККО до кільця і далі є населеним пунктом с. Струмівка, ДАЙ не правий. Ті хто знають правила можуть їхати спокійно, а ті хто не знають нехай кормлять ДАЙ готівкою.
  13. Вчора вечором в колегі вкрали планшет з авто, розбили скло. Не залишайте в автомобілі цінних речей на ніч.
×
×
  • Створити...