Перейти до змісту

morokk

Учасники
  • Постів

    203
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    1

morokk став переможцем дня 16 липня 2016

morokk мав найпопулярніший контент!

Репутація

124 Продвинутий

Відвідувачі профілю

6 618 переглядів профілю
  1. ск Форте Лайф, почитайте гугл відгуки, відгук від Dmitry Zavgorodniy - це мій відгук і мій досвід по накопичувальному страхуванню. https://www.google.com/search?q=Форте+Лайф&rlz=1C1CHZL_enUA803UA803&oq=Форте+Лайф&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8#
  2. на першому фото слід від світлошумової на другому від взрив пакету
  3. відосікі, цеж бубочькіна тєма, мігби і засняти, як він любить, на велотренажері чи в теслі.
  4. так , ймовірно від нього, ну і я його питав, що ви робите як виявляєте людину з температурою, то сказав що лише записують якісь там дані людини, типу, адресу проживання і тд, і просять залишатись вдома.
  5. нічого не відбувається, реально, вони там для мебелі стоять, навіть якщо вони виявлять у вас температуру, то все що вони можуть, то сказати вам їдьте додому лікуватись, типу на самоізоляцію.
  6. якщо брати до уваги ту затримку з якою роблять тести, то це не за добу 101 випадок.
  7. саме так, перші 5 тестів були з більш широким кінцем палички, було неприємно але терпимо, а останній шостий тест, сказали що з нової партії і палички вже були тоншими, ну власне і більш болючою була процедура
  8. в мене з тестами так само було. другий тест взяли через 2 дні після першого, а потім раз в тиждень брали повторні.
  9. мені перший тест зробили 21,04, результат отримав 22,04 всі повторні тести, результат був +/- за 7 днів. найдовше робили третій тест 9 днів (мотивували травневими святами, типу багато вихідних - це курва, пандемія??? ). я дома просидів 4 тижні, реально з яких з вірусом був 2,5 тижні, весь інший час просто сидів в очікуванні на результат.
  10. ви щось плутаєте, я про алкоголь ніде не писав.
  11. не бачив змісту писати тут пост, поки все не закінчиться з моєю хворобою. на даний момент - я здоровий, і по своїй конкретній ситуації можу розповісти як все було від початку до кінця.
  12. температуру збивав парацетамолом, дуже багато пив рідини. після того як отримав позитивний результат, сімейний порадила пропити три дні, сумамед, щоб виключити бактеріальну пневмонію. думаю сумамед можна було не пити, бо ці призначення, це як пальцем в небо. ну власне це і все.
×
×
  • Створити...