Перейти до змісту

vasylhrt

Учасники
  • Постів

    448
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

204 Продвинутий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

10 770 переглядів профілю
  1. Витяги із документального фільму. Цікаво, де був такий пам’ятник із солдатом? Невже на меморіалі? Цікаве також фото біля ЦУМу. Особливо розмітка дороги.
  2. Не знаю, що сталося, але в розділ Zasuwa wodna! не можу добавити новий коментар. Тому виставляю фото сюди. Зміст фото в назві файлів.
  3. Доповнення 2 до попередніх повідомлень. Останнє фотоЗірка 50-70 років Волинського театру
  4. Доповнення. Готель Україна. 1968 рік. Луцьк. 1968 рік
  5. Не втримався, щоб не поділитися. Фото із того ж самого джерела, що сказано в попередніх повідомленнях. Підпис: Луцьк. Автовокзал. 1968р. Луцьк. Водна станція.1968р.
  6. Ще одне фото мого знайомого, Володимира Немировського із facebook.com
  7. Ще одне фото від Володимира Немировського. Підпис:" Пляж на "Бабському коліні" 1950-рок . Луцьк, початок 50-х років. Цей пляж був між двома мостами, навпроти приладозаводу, тоді заводу ім. Хрущова. "
  8. Підписано так:" Старий Луцьк. 60-ті роки "
  9. Не можу знайти, чи виставляв ці фото. Сторінка Володимира Немировського в фейсбук. Вигляд від Покровської церкви. Школа №3.
  10. Згоден. Фото хороші. Пропоную для дотримання норм ввічливості, при копіюванні фото виставлених лучанами в соціальних мережах, вказувати, чиї фото і звідки взято. А то будуть ображатися.
  11. Не в образу. Давайте прямо скажемо, що останні два фото взяті з facebook із групи "Збережемо древній Луцьк" і що там за останній тиждень появився цілий ряд цікавих та оригінальних фото.
  12. Судячи із будинку в глибині, це мабуть не Луцьк.
  13. Підтверджую. По правій стороні кузовний цех, наступний складальний цех-№10. По лівій стороні вхід в 6-й цех.
  14. На мою думку оригінальні фото: http://vk.com/wall-29342254_327809
  15. Приміщення млина на вулиці Рівненській, прямо навпроти зупинки заводу виробів з пластмас. Не знаю час побудови приміщення ( на той час це входило мабуть до с. Теремно), але ліхтар освітлення 40 чи 50 років. Час іде, а про нього всі забули, як символ тієї епохи.
×
×
  • Створити...