Перейти до змісту

spanasyuk

Power users
  • Постів

    1 908
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    1

spanasyuk став переможцем дня 24 березень 2012

spanasyuk мав найпопулярніший контент!

Репутація

69 Байдужий

7 Підписок

Відвідувачі профілю

16 933 перегляду профілю
  1. Три подруги обговорюють власні вподобання: Перша: - Мені подобається класичний секс! Друга: - Мені подобається оральний! Третя: - А мені подобається родео! Перші дві здивовано: - А що це таке? - Це коли вилазиш на чоловіка, і тільки він вставляє кажеш:"Ой, я забула тобі сказати - в мене СПІД" і намагаєшся втриматися 2 хвилини!
  2. Троє мисливців описують своєх дружин. Перший:"Моя, як сарна - струнка, ніжна" Другий:"Моя, як лисиця - хирта, спритна, швидка" Третій засмучено:"Ну що Вам мужики сказати, моя звиду, як людина"
  3. Керівництво повернулось з Донецька і відповідно розповіли місцевий анекдот. Значить їде Янукович по Донечьку і бачить будується готель. Він запитує: - Хто будує? - Так це ж ваш син, Вікторе Федоровичу! Іде наступного дня по Львову і бачить будується величезний гіпермаркет. Він запитує: - Хто будує? - Так це ж ваш син, Вікторе Федоровичу! Через тиждень гуляє Янукович по Пекіну і бачить, що будується великий розважальний центер. Він запитує: - Хто будує? - Так це ж ваш син, Вікторе Федоровичу! Янукович розводячи руками:"Мля, так що виходить, тільки ми з сином і працюємо в Україні"!
  4. Шорсткістю поверхні - в професійних вона гладкіша і кульки випадають! Як то кажуть - тут тільки професіонал втримає справиться!
  5. Та жахлива гра. Перші два голи - не голи. Це ж треба було так плужити - це стосується як воротаря так і захисників. Мало того, що захисники не те що не блокують мяч, а спершу закривають його від воротаря, а потім втікають від мяча (на чиїй вони стороні грають - не зрозуміло) Так ще й вандерсар - як то якісь початківець - замість того, щоб вибігати на мяч - як по команді біжить в дальній кут, повістю відкриваючи ближній, або по центру воріт пропускає мячі!
  6. канал "україна" в 21.30 буде транслювати
  7. та й шансів більше якщо грати з другою командою, а не з лідером групи
  8. Веселе було на інтерв'ю з Лужним, який класно грузив журналіста після запитання:"Чи ви задоволені грою динамівців?" На що лужний відповів:"Я отримав команду, коли вона мала одне очко, а в результаті ми пройшли в наступне коло причому з першого місця. Як Ви думаєте, я задоволений чи ні? Тому перш ніж задавати запитання - думайте!!!"
  9. Ну от - карпати грають суперово - накінець то!!! Чогось набагато приємніше спостерігати за цією командою і її грою ніж за динамівцями!!!
  10. - ало, это ад! - да, это ад! - а кто говорит? - говорит сатана, какого черта вам надо!!!
  11. а мені сподобалась гра шахтаря! Хоча як на мене то португальці мали перші забивати - були виходи один на один, які вони не зрозуміло чого не реалізували - тягли мяч до останнього - поки захисники не виб'ють. Таке враження, що хотіли не забити, а завести в ворота!!! Доречі порадува гра і баварії з базелем! Тимаха - молодець. Добре відбігав і ще й гол закатав! А загалом нормальні матчі - я б сказав, що справжні матчі Ліги чемпіонів. По полю ніхто не ходив - всі бігали!!!
×
×
  • Створити...