Перейти до змісту

WhiteFang

Учасники
  • Постів

    679
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    1

WhiteFang став переможцем дня 12 лютого 2015

WhiteFang мав найпопулярніший контент!

Репутація

166 Продвинутий

Відвідувачі профілю

6 772 перегляду профілю
  • ISV

  • veter

  1. Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки
  2. Маразм крепчал: оккупанты наштамповали медали за "взятие Киева, Львова и Одессы"
  3. МЧС России готово заняться разминированием на востоке Украины
  4. — Тату, — спитала маленька Марійка, — а можна я надішлю валентинку людині, яка живе в іншій державі? — Гадаю так, — відповів тато. — А кому це ти хочеш надіслати валентинку? — Путіну. — Путіну?! — перепитав здивований батько. — Але навіщо? — Ну, — сказала Марійка, — уяви собі: Путін отримує валентинку з освідченням у любові від маленької українки. Він почне думати, що не всі українці такі погані, й любитиме світ трохи більше. А потім, коли він отримає ще кілька валентинок, він зрозуміє, що насправді українці чудові, й тому він нарешті припинить казитися, й публічно визнає свої помилки. — Марійко, — сказав глибоко розчулений батько, — це найчарівніше, що я коли-небудь чув… — Я знаю, татку, — відповіла Марійка. — І коли він приїде до нас, наші військові цю суку нарешті пристрелять…
  5. Один священик у проповідях дуже любив ганьбити москалів. Люди почали скаржитися, бо десь у когось була якась у Росії родина і то якось треба по-людськи. Викликає єпископ того священика і каже: - Сину, Господь помер за всіх людей і за москалів у тому ж числі. Не рухай їх! - Добре, Владико, усе зрозумів. На Великдень, до села з’їжджаються звідусіль до рідної хати односельчани, приходять до храму, а там отець і каже проповідь: - І от настав Страсний Тиждень. Ото Господь і каже: "Той, хто сидить зі Мною за столом – зрадить Мене". А Юда й одзивається: "Нє я лі ета, Госпаді?"
  6. В Донецкой областной государственной администрации сообщили, что нового обстрела Краматорска не было: за новые взрывы жители приняли звуки от стрельбы по беспилотнику.
×
×
  • Створити...