Перейти до змісту

Portegue

Учасники
  • Постів

    268
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

19 Байдужий

Відвідувачі профілю

4 891 перегляд профілю
  1. Всім привіт! Куди/до кого порадите звернутись за обслуговуванням/ремонтом МТВ велосипеда в Луцьку? Цікавить оптимальне співвідношення ціна/якість, сервіс чи просто майстер - не принципово.
  2. 2 аварії за день практично на одному і тому ж місці... =/ https://www.volynnews.com/news/extreme/zaneslo-na-zustrichnu-u-lutsku-dtp-z-postrazhdalymy/ https://www.volynnews.com/news/extreme/u-lutsku-BMW-vrizavsia-v-Opel/
  3. В свої 19 зрозумів просту істину: скільки б не заробляв - все одно того буде мало. І справа не в жадібності, зовсім ні. Заробляючи більше, з'являються якісь нові потреби, чи то навіть, швидше, бажання. Ось так і живемо, стараючись задовільнити їх P.S: згадалось як в 10-11 класі, ще до вступу у ВУЗ, мав все на тому ж місці роботи ~ 100 $ в місяць, і здавалось що більше нічого в житті не треба буде))
  4. Копірайтер ~1100 ~ 35-40 год. Community Manager в онлайн-проекті ~ 100-150 $ ~ 2-3 год Студент Стипендія 720 грн
  5. Сьогодні на дільниці в 2у жеці (ГПЗ) побачив вживу хоч одного з кандидатів (крім Недужка, якого штурмили на площі) - Федосюк стояв розмоляв з людьми біля дільниці. В принципі, всім ясно що "бабло побеждает зло", але є люди за яких не соромно.
  6. http://www.youtube.com/watch?v=xOBb9-Gq7Oo Гарно сказано - хоч хтось не побоявся.
  7. В сільпо сфоткав декілька тижнів назад =)
  8. Але правила порушив водій. І сталось все явно з його вини.
  9. Антиблокировочная система (АБС, ABS; нем. Antiblockiersystem,англ. Anti-lock braking system) — система, предотвращающая блокировкуколёс транспортного средства при торможении. © Вікі АБС для таких ситуацій і створений.
  10. Просто залишусь при своїй думці, хоч і не був очевидцем.
×
×
  • Створити...