Перейти до змісту

nicktim

Учасники
  • Постів

    92
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

4 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Девайси обговорюють не тут. Тут про шгриби і грибні досягнення. Я пользуюсь Point To Point для андроида, очень удобно приехал, поставил точку, и вали куда хош, показывает расстояние до точки и в какой она стороне. Вот линк: https://play.google....nttopoint&hl=ru Тут про шгриби і грибні досягнення?
  2. Користуюсь таким девайсом: http://egor-gear.com.ua/personalnyij-gps-lokator-bushnell-backtrack/p25
  3. Моя кума, сьогодні, тим маршрутом, верталася з сином з "маленької школи". Відбувалалося все на її очах: "... - на шаленій швидкості на пішохідному переході!!! машина збила дівчину. Постраждалій залишалось зробити один крок для того щоб перейти дорогу, але... Водій вискочив з машини з якоюсь подушкою, щоб покласти їй підголову (тобто не утікав). Очевидці викликали швидку..." Чим це закінчилося не маю уяви. Треба сьогодні дивитись Аверс "На часі". А воділу - на німецький хрест!!! Як мінімум!
  4. Конякіна 14а - вода вже є, але рижа. Но ЄЄЄЄ!!!
  5. При можливості зайди сюди. Свіженький реліз тобі допоможе. Не хочеш реєструватися - тоді шукай на торентах. Народ регулярно заливає. Удачі!!!
  6. Ты там долго не задерживайся, а то финал пропустишь, не дай Бог! З.Ы. Предлагаю его посмотреть за правильным пивом в хорошем месте.
×
×
  • Створити...