Перейти до змісту

vrm

Power users
  • Постів

    1 473
  • Зареєстровано

Репутація

119 Продвинутий

Відвідувачі профілю

14 496 переглядів профілю
  1. Середнє арифметичне хіба важко визначити? Для чого офтопити, в темі якщо є пп, де можна конкретно домовитись, поторогуватись, тощо
  2. Продам 1000 синіх доларів по середньому
  3. Можливо, трохи не по темі, але запитаю. Сьогодні біля кільця авторинку зупинили і виписали повістку. Хоча зупиняли багато, виписували не всім. Це якась нова хвиля мобілізації чи стандартна процедура?. До чого готуватись, якщо не служив?
  4. Та де ви взяли ті відстрочки? Прочитайте закон, там чорним по білому не згадується жодна відстрочка. А народ в інеті розкручує тему про відстрочку на основі постанови кабміну #236 від 9 березня, ще коли закону не було в природі.
  5. Не зовсім розумію потреби в такому законі, враховуючи що людям зараз не до машин, тим що справді в них нуждаються. Да і взагалі економіка стоїть, експорту обмаль, так давайте ще й капітал вивезем, і привезем машин без розмитнення і акцизу..
  6. сьогодні в обід в Липинах знайдено мобільний телефон, через який переїхало авто. Побитий екран. Xiaomi. Власник, відгукнись О932О18111
  7. Планую підключити інтернет в приватний будинок, р-н вул Клима Савура. З опреаторів тут вом, вестнет і люкснет вроді. Тарифи плюс мінус одинакові, вартість підключення чітко не вказана. Був би вдячний за підсказки який оператор краще вибрати.
  8. Продам 200 швейц. франків за взаємовигідним курсом О932ОІ8ІІІ
  9. До речі, не так давно знайшов ще один інтернет магазин автозапчастин volmotors.com.ua Знаходяться при вїзді в підгайцях, ціни досить конкурентні, але я ще там нічого не замовляв, можливо в когось будуть відгуки?
  10. Так, вірно, хоча раніше перші замовлення пускали на будь яку суму. Якщо що можна тут цілою бордою зкооперуватись щоб на 100євро було. До речі ще добавлю від себе один сайт де купую запчастини https://avtobro.com, забирати на формулі.
  11. Незнайшов відповідної теми, а питання дуже термінове. Власне де знайти прайс на розцінки по підшиві даху.? Виникло питання по ціні вирізання отворів під точкові світильники в металопрофілі і монтажу кабеля в гофрі. Підскажіть, скільки повинен коштувати підбивання гофри з кабелем (кабель в гофру запихнув я особисто) до даху (1.5поверховий будинок, всього 41метр погонажу)спеціальими кріпленнями з цвяшками і свердління фрезою (фрезу і адаптер купував я особисто в металопрофілі 0.45 мм) всього 16 отворів... Робітники нарахували 2300 за це....
  12. Дтп вул Боженка. Гпз Імхо, Форд хотів повернути наліво а мерседес хотів обігнати.
  13. приват вже бере комісію по 1гривні за кожен рядок платежу. Де можна без комісії оплатити?
  14. підскажіть чи можна "відмовитись" від сплати послуги "вивіз сміття" якщо в будинку ніхто не живе і найближчі кілька місяців жити не буде.? якщо так, то як це правильно організувати(офомити)
×
×
  • Створити...