Перейти до змісту

Prot

Учасники
  • Постів

    466
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    2

Prot став переможцем дня 15 березень 2023

Prot мав найпопулярніший контент!

Репутація

166 Продвинутий

Відвідувачі профілю

9 218 переглядів профілю
  1. Нажаль, деякі зустрічали, але в цілому це помилка їх розвідки. Не вистачило сил, першочергове завдання - Київ, центр прийняття рішень. Ні, не боялися, їм абсолютно всеодно. Навіть якби 99% відсотків населення розмовляло українською вони б всеодно напали.
  2. Якщо ти будеш таке казати вголос і поруч буде хтось, хто втратив побратимів які спілкувалися російською - тебе будуть пиздити, не лупцювати, а саме пиздити. Сильно пиздити. Довго пиздити. І пиздити тебе будуть не за твою мовну позицію, а за те що ти називаєш "істотами" тих хто віддав своє життя щоб жили інші, в тому числі і ти. Такий підхід не вирішує мовне питання, а ще більше його піднімає, навіть там де його не було раніше.
  3. Дорога з Дубно в Луцьк, пару км після аеродрому Крупи і до Підгайців збиті всі знаки… Розумію прибрати знаки які інформують про напрямки, яка траса, скільки км до якогось з населених пунктів але навіщо прибирати знаки обгін заборонено, небезпечний поворот, слизька дорога… Це інформативні знаки, особливо для тих хто їде вночі по незнайомій дорозі. Будьте уважні та обережні за кермом.
  4. Теж отримав лист щастя що тепер замість 180 (тариф Все разом Плюс 2019) буде 250 грн. (оновлення тарифу на Все разом Оптимум) Потім подзвонили і запропонували перейти на тариф «Все разом Профіт + ТВ» за 200 грн./місяць, прислали смс з описом тарифного плану але без посилання на перехід.
  5. Megane II Общие данные Производитель Renault Годы производства 2002—2009
  6. А за Megane другого покоління що можете сказати?
  7. А що можете сказати за дизельні 1,6 Ford Focus ? По бюджету +/- як астри Н.
  8. А секс був у чоловіка дома але не з дружиною чи у дружини в під’їзді коли чоловік був дома? ************************ Лог Из аськи:Она: ПриветОн: ПриветОна: как звать?Он: ВаняОна: Девушка есть?Он: нетОна: Дети есть?Он: нетОна: Ок!! ты мой!! ************************
  9. Розкажіть, Як проходила "неділька" по симптомах? Які ліки приймали і який лікар (сімейний чи інший) вас вів?
×
×
  • Створити...